Home Evenementen Taptoe Bevrijdingstaptoe Leiderdorp op 7 mei

Bevrijdingstaptoe Leiderdorp op 7 mei

320
0

Op zondagmiddag 7 mei kan in Leiderdorp van de Bevrijdingstaptoe worden genoten. “Het is voor het eerst dat we een taptoe organiseren”, vertelt Hans Kruidenberg, voorzitter van de Oranjevereniging Leiderdorp. “Het leek ons een erg leuke afsluiting van de Oranjefeesten dit jaar. Gelukkig vonden RCL en Tamarco dat ook, en met elkaar hebben we dit voor elkaar gekregen. RCL stelt het terrein beschikbaar en de kantine waar iets gedronken kan worden en Tamarco legde het contact met de bands.”

“Er komen zes geweldige bands”, vervolgt Kruidenberg. “Het zijn allemaal bands die gaan optreden op het Wereld Muziek Concours in Kerkrade. Het is voor hen als het ware een generale repetitie. Vanaf 14.30 uur kunnen we genieten van Adest Musia uit Sassenheim, Advendo uit Sneek, Euroband uit Rotterdam, Exempel uit Empel, Marchingband Tamarco en METRO uit Scheveningen. Het belooft een bijzondere muzikale middag te worden met deze unieke samenstelling, het optreden duurt tot 16.50 uur.”

Kaarten zijn vanaf heden in de voorverkoop verkrijgbaar bij de kantine van RCL (Bloemerd 2), Tamarco (Van der Marckstraat 19b), Sport 2000 (Winkelhof), IJscafé Danice (Santhorst), restaurant De Dijk (in de Ommedijk) en Sportservicecentrum (bij zwembad De Does). De kosten voor een plaats rond het veld zijn €5,- en in de voorverkoop €4,-; tribuneplaatsen kosten €25,- inclusief hapjes en 4 drankjes.