VLAMO Showwedstrijden 2020, worden “Korpsverbindend Event”! Door corona valt veel voorbereidingstijd in het water, maar nu een veilige heropstart voor alle groepen in zicht komt, is een muzikaal doel welkom. VLAMO wil showkorpsen en andere ensembles dan ook graag motiveren met dit laagdrempelig muzikaal event op 18 oktober 2020 in Evenementenhal “DE Schelp” te Wevelgem (BE). Korpsen krijgen er een podium om hun kunnen te tonen en dat kan zowel een full show, een halve show of een standstill concert zijn. Een deskundige jury zal tips & suggesties inspreken, maar er worden geen scores gegeven, er is geen rangschikking en ook geen Kampioen.

Het accent bij dit event ligt op het aanreiken van een doel om leden te motiveren, het geven van een podium en het verbroederen tussen muzikanten achteraf. Ook Nederlandse korpsen (ensembles) zijn welkom!

Inschrijven (er wordt geen inschrijvingsgeld gevraagd) kan tot uiterlijk 5 september 2020 via deze link: https://www.vlamo.be/evenement/korpsverbindend-event?fbclid=IwAR3AmammzzT2FeeLun_hZ4IIgce7w6NHMLMd16SwpHYDXsWrEQT6N93IWBM

Geert Vanmaeckelberghe
Actief lid bij Showkorps WIK Oostende (van 1974 tem 2011) als muzikant, choreograaf, tamboer-majoor, bestuurslid / voorzitter stuurgroep drupershopi (drumbands, percussie ensembles, showkorpsen en pipe bands) VLAMO (Vlaamse Amateurmuziekorganisatie) , redactielid KLANKBORD magazine / docent en jurylid exercitie - tamboer-majoor / choreograaf / auteur handleiding "Klank, Kleur én Beweging" / Lid van de WMC adviesraad voor percussie - mars & showwedstrijden.