Nog een paar dagen te gaan voor de start van de 27e Taptoe Groningen. De diverse taakgroepen zijn druk doende om de laatste voorbereidingen te treffen. De reclamecampagne, via social-media, de kranten, de radio en tv, draait op volle toeren. Dat is ook te merken in de kaartverkoop. De afdeling kaartverkoop maakt lange dagen met het controleren en verzenden van de kaarten. Uit heel Nederland maar ook uit het buitenland komen de bestellingen via de webshop en de telefoonlijn binnen.

Het belooft weer een schitterend programma te worden in de MartiniPlaza. Zeven mooie korpsen en een top-dweilorkest gaan er weer voor zorgen dat het een mooie avond gaat worden.

Via diverse radiospelletjes worden er nog kaarten verloot en zojuist is er via de Taptoe Groningen facebookactie een winnaar bekend gemaakt van het VIP-arrangement.

Op donderdag 9 november gaan de vrijwilligers van start om de MartiniPlaza om te toveren in een heuse Taptoe Arena zodat deze op zaterdag 11 november klaar is om het publiek en de muzikanten waardig te ontvangen.

Wilt u dit schitterende evenement nog bijwonen dan kunt u nog kaarten bestellen via de webshop of via de telefoonlijn. Bestellingen via de webshop: www.taptoe-groningen.nl

Bestellingen via de telefoonlijn: 050-5422393