Zoals eerder aangekondigd zal Martin Timmer per 1 januari a.s. zijn functie als voorzitter van de Stichting Combinatie Van Korpsen neerleggen. Na 21 jaar actief te zijn geweest heeft hij lange tijd geleden al aangegeven tijd te willen vrij maken voor andere zaken. Zijn verdiensten voor de #SCVK zijn heel groot en daarom is Martin in het bijzijn van het bestuur en ereleden benoemd tot erelid van de #SCVK.

Wij prijzen ons gelukkig in de persoon van Richard van Riel een enthousiaste en in de showwereld bekende opvolger te hebben gevonden.

Martin, ook vanaf deze kant nogmaals bedankt voor alles wat je hebt gedaan en Richard, veel succes in je nieuwe functie en wij hopen op een prettige samenwerking.

Bestuur SCVK.

Red.
Ook vanuit Stichting Korpsmuziek willen wij Martin bedanken voor zijn inzet en de tijd die hij in de ‘korpsmuziek’ heeft gestoken. Naast voorzitter van de S.C.V.K. hadden wij aan Martin een gedreven gespreks- & sparringspartner op veel gebieden en raakvlakken. @Martin, we wensen je veel plezier met je andere- en nieuwe hobby’s en heel veel succes in de business.     

Stichting Combinatie van Korpsen (SCVK)
De Stichting Combinatie Van Korpsen is een samenwerkingsverband van ruim 135 showkorpsen die,op non-profit-basis en vanuit een ideëel en sociaal oogpunt, hun werkzaamheden verrichten. Onze statuten getuigen daarvan. \\\"De kracht ligt in de voorbereiding!\\\" De Stichting Combinatie Van Korpsen heeft al 50 jaar ervaring met het organiseren van taptoes en muziekshows. Steeds meer relaties (op dit moment ruim 125) uit heel Nederland en België vragen of het organisatieteam van de Stichting Combinatie Van Korpsen haar kan bijstaan bij het tot stand komen van hun festiviteit. 85% van alle in Nederland georganiseerde taptoes en al een groot deel van de taptoes in België worden door ons van korpsen voorzien. Bij diverse optochten, bloemencorso\\\'s en grote festiviteiten treden de korpsen van ons samenwerkingsverband op. Nagenoeg alle bestaande taptoes in Nederland vinden hun oorsprong bij de SCVK. U kunt dus van ons aannemen dat uw festiviteit bij de Stichting Combinatie Van Korpsen in goede handen is. Vrijwel 100% van de met ons samenwerkende organisaties is tevreden over ons. Dat komt door een unieke vorm van samenwerking tussen Nederlands meest gerenommeerde showkorpsen met een van de meest ervaren organisaties van Nederland, de Stichting Combinatie Van Korpsen.