Home Showkorpsen Advendo Sneek te gast bij ISU WK Allround

Advendo Sneek te gast bij ISU WK Allround

Koud kunstje voor Advendo op de Coolste Baan van Nederland

295
0

Advendo staat aan de vooravond van een koud maar leuk ‘kunstje’ op De Coolste Baan van Nederland. Vanaf vrijdag 9 maart t/m zondag 11 maart a.s. vindt het ISU WK Allround voor mannen & vrouwen plaats in het tot een prachtig ijsstadion omgebouwde Olympisch stadion in Amsterdam.

Advendo doet net als de schaatsers ook alle dagen mee. Echter niet op de schaats maar met beide voeten op de grond in het vertrouwde zwart & wit.

Op vrijdag maken de Sneker muzikantendeel uit van de openingsceremonie. Op zaterdag en zondag zijn zijn betrokken bij de verschillende feestelijke ceremonies.

Bestuur, instructie en leden zijn trots voor deze leuke klus gevraagd te zijn. Weer een bijzonder optreden dat toegevoegd kan worden aan de inmiddels lange lijst van bijzondere optredens.

Wilt u nog komen kijken naar langebaan schaatsen van top niveau op een unieke buitenbaan en tevens genieten van de Advendo muziek en moves ? Bestel dan snel toegangskaarten oline via: http://bit.ly/2z2xDLZ want alle dagen zijn bijna uitverkocht.