Altijd al eens een keer willen meespelen met Adest Musica? Dan is dit je kans!
Op zaterdag 25 februari organiseert Adest Musica een Play-In, waarbij een ieder van harte is uitgenodigd om aan deel te nemen!

In 2010, 2011, 2014 en 2019 heeft de club al eens eerder een Play-In georganiseerd. Dit resulteerde in succesvolle dagen, waarbij op een ontspannen wijze lekker muziek werd gemaakt. Nu, in 2023, krijgen enthousiaste muzikanten wederom de kans om een kijkje te nemen in de muzikale keuken van Adest Musica. Speel met Adest Musica mee en proef sfeer!

Aanmelding

De Play-In wordt georganiseerd in het clubgebouw van Adest Musica, SCC ‘t Onderdak aan de J.P. Gouverneurlaan 40a in Sassenheim. Om 13.00 uur starten we met de Play-In. Aanmelden voor de Play-In kan via het e-mailadres seniorband@adestmusica.nl,
of bel/app naar 06-18116989. De deelname aan deze muzikale middag is geheel gratis.
Na afloop, om 17.00 uur, is er de gelegenheid om samen met de muzikanten van Adest Musica na te praten over de dag onder het genot van een hapje en drankje.

Masterclasses

De Play-In biedt deze middag ook twee unieke masterclasses aan onder leiding van twee geweldige beroepsmuzikanten. De euphonium masterclass staat onder de leiding van euphonium-virtuoos Kobus Verheij en de hoorn masterclass wordt gegeven door de uitmuntende hoorniste Lidia Olthoff. De masterclasses zijn deze middag gratis te volgen.