Verkoop “Showkorpsendag 2018”, 50 jaar Stichting Combinatie Van Korpsen van start.

Vier het feest met ons mee!!

De kaartverkoop voor het avondprogramma van “Showkorpsendag 2018” 50 jaar Stichting Combinatie Van Korpsen is van start gegaan.

Wanneer: Zaterdag 26 mei 2018

Waar: Veluwehal,  Nieuwe Markt 6, 3771 CB Barneveld

19.00 uur: Zaal open.

19.30 uur: Aanvang Taptoe.

Ca 22.35 uur: Einde

Prijs per kaart is € 2,50 inclusief één consumptie.

Voor dit bedrag wordt er door de Stichting Combinatie Van Korpsen een bijzondere avond vol muziek en show aangeboden.

De top van de Nederlandse showkorpsen is hier aanwezig.

Taptoeliefhebbers mogen dit niet missen.

Voor meer informatie over de taptoe zie www.scvk.nl

Kaarten kunt u bestellen bij :

Rien Timmer:  e-mailadres rien.nettie.timmer@gmail.com

onder vermelding van: Naam, eigen e-mailadres, aantal kaarten

Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging en liggen uw toegangskaarten 26 mei klaar in de Veluwehal. Betalen doet u bij de kassa (graag zoveel mogelijk gepast geld meenemen).

Bij aanmelding gaan wij er vanuit dat u ook daadwerkelijk gebruik maakt van de  gereserveerde tribuneplaatsen. Mocht u onverhoopt geen gebruik maken van uw toegangskaarten dan verzoeken wij u deze kaarten door te geven aan andere belangstellenden. Als dat niet lukt dan horen we dat graag van u zodat we de vrijgekomen plaatsen weer in de vrije verkoop kunnen plaatsen. Dit om lege plekken op de tribune te voorkomen.

Wij verheugen ons op uw komst! Tot dan!

(Reminder deelnemers: Advendo, Jong Advendo, KTK, Jong KTK, DVS, K&G, Adest Musica, Jubal Winds)
Stichting Combinatie van Korpsen (SCVK)
De Stichting Combinatie Van Korpsen is een samenwerkingsverband van ruim 135 showkorpsen die,op non-profit-basis en vanuit een ideëel en sociaal oogpunt, hun werkzaamheden verrichten. Onze statuten getuigen daarvan. \\\"De kracht ligt in de voorbereiding!\\\" De Stichting Combinatie Van Korpsen heeft al 50 jaar ervaring met het organiseren van taptoes en muziekshows. Steeds meer relaties (op dit moment ruim 125) uit heel Nederland en België vragen of het organisatieteam van de Stichting Combinatie Van Korpsen haar kan bijstaan bij het tot stand komen van hun festiviteit. 85% van alle in Nederland georganiseerde taptoes en al een groot deel van de taptoes in België worden door ons van korpsen voorzien. Bij diverse optochten, bloemencorso\\\'s en grote festiviteiten treden de korpsen van ons samenwerkingsverband op. Nagenoeg alle bestaande taptoes in Nederland vinden hun oorsprong bij de SCVK. U kunt dus van ons aannemen dat uw festiviteit bij de Stichting Combinatie Van Korpsen in goede handen is. Vrijwel 100% van de met ons samenwerkende organisaties is tevreden over ons. Dat komt door een unieke vorm van samenwerking tussen Nederlands meest gerenommeerde showkorpsen met een van de meest ervaren organisaties van Nederland, de Stichting Combinatie Van Korpsen.