Home ESKA Bemmel

ESKA Bemmel

Change your cover photo
ESKA Bemmel
Change your cover photo

Algemene informatie ESKA Bemmel

BEMMEL – Drumfanfare ESKA uit Bemmel bestaat sinds 1958 en is een muziekvereniging voor jong en oud. ESKA neemt regelmatig deel aan optochten en showoptredens en organiseert tevens haar eigen taptoe: Aalbers-Taptoe Bemmel op het gazon voor Kasteel de Kinkelenburg, in combinatie met Streetparade Bemmel. In 2018 voor de 45e keer!

Zelf neemt ESKA ook deel aan optredens zoals taptoes, middagshows, streetparades, optochten, bloemencorso’s en festivals in zowel binnen- als buitenland.

De Drumfanfare kent een zeer uiteenlopende bezetting, het instrumentarium is als volgt: snaredrum, bassdrum, percussie, cymbals, cornet, trompet, hoorn, euphonium, trombone, saxofoon, dwarsfluit en sousafoon.

ESKA is een actieve vereniging met veel jeugdige leden. De muziekopleiding wordt in samenwerking door professionele docenten verzorgd. Aan de hand van een beproefde opleidingsmethode worden leerlingen begeleid door persoonlijke instructie vanaf het begin tot aan het punt waarop men een diploma kan halen en meedoen met het korps. Daarbij is ook ruimte voor samenspel.
Naast het unieke gala-uniform beschikt ESKA ook over diverse thema-outfits zoals een Kozakken, Sultan en Musketier.

Met name voor themafeesten in België en Frankrijk wordt hier regelmatig naar gevraagd.

Kijk voor meer informatie op de website http://www.eska.nl

This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Petra Wagener
PR
PR Foto 1
PR Foto 2
PR Foto 3