Home Cadence

Cadence

Wijzig je omslagfoto
Cadence
Wijzig je omslagfoto

De Harlinger slagwerkgroep Cadence is geheel klaar voor de toekomst. De slagwerkgroep is opgericht in december 2014 en bestaat momenteel uit 14 enthousiaste leden. Cadence is een groep waarbij kwaliteit en plezier hoog in het vaandel staan.
Ondanks de traditionele bezetting qua instrumentarium behoort het lopen, als ‘drumband’, niet tot de doelstelling van Cadence. De groep zal voornamelijk stilstaande optredens verzorgen, waarbij het lopen van korte stukjes niet uitgesloten zal worden.
Cadence is druk bezig geweest om, onder leiding van het 3 koppige instructieteam, de door het instructieteam zelf geschreven en gearrangeerde nummers in te studeren.
U moet hierbij denken aan strakke slagwerkstukken welke worden afgewisseld door diverse swingende stukken. Cadence, vertolkt alle moderne slagwerktechnieken die er tegenwoordig gebruikt worden zoals bijvoorbeeld de paradiddles, triolen, sextolen, quintolen en de open roffels. Deze verschillende technieken worden afgewisseld in zogenoemde regelmatige maatsoorten zoals de 2/4, 4/4, 6/8 en 12/8 maat. Daarnaast komen ook de onregelmatige maatsoorten, zoals 5/8 en 7/8 maat bij Cadence in hun nummers voor.

Account Status: Approved

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

E.C. Heeres
Voorzitter, webmaster
info@slagwerkgroepcadence.nl
Logo
PR Foto 1
PR Foto 2
PR Foto 3