Het North Frisian Percussion Corps (NFPC) uit Dokkum geeft op dinsdag 04 juli 2017 een uitzwaai avond. De uitzwaai avond zal plaats vinden op het hoofdveld van Be Quick in Dokkum en iedereen is vanaf 20.00 uur welkom! Iemand uitzwaaien doe je als hij of zij weg gaat… Het NFPC gaat op reis naar Kerkrade, en dat met een hele spannende reden!!

Op 09 juli 2017 is het namelijk zover! Het North Frisian Percussion Corps zal in het eerste weekend van het Wereld Muziek Concours in Kerkrade te zien zijn met de show Se7en! NFPC heeft het afgelopen jaar heel druk gerepeteerd voor de 18e editie van het befaamde Wereld Muziek Concours. Overal in de wereld bereiden marching- en showbands; harmonieën, fanfares en brass bands; slagwerkensembles; dirigenten en instructeurs zich voor op hun deelname. Meer dan 18.000 deelnemers worden van 06 tot 30 juli in Kerkrade verwacht.

Op de uitzwaai avond zal het North Frisian Percussion Corps aan alle belangstellenden hun nieuwe show Se7en! laten zien, met alles er op en er aan!! Se7en! Is een verassende en enerverende show en gaat over de zeven hoofdzonden, naar de gelijknamige speelfilm. Met de nieuwe show is het NFPC reeds kampioen geworden in de Middenklasse op het Open Dutch Showcorps Championship in Assen.

Het North Frisian Percussion Corps is een unieke en energieke groep jonge muzikanten en colorguard. Het NFPC maakt deel uit van de Nederlandse top corpsen en zoekt altijd de balans tussen ‘plezier’ en ‘presteren’. Dit jaar viert het NFPC hun 60-jarig jubileum en is nog altijd springlevend.

Kijk voor meer informatie op www.nfpcdokkum.nl.