Show & Marching Band Rotterdam aan Zee is door Stichting Taptoe Delft uitgenodigd om op zaterdag 8 september deel te nemen aan de streetparade van Taptoe Delft. Dit evenement is zowel nationaal als internationaal bekend en het is dan ook een hele eer dat de Hoekse muzikanten voor het eerst gevraagd zijn om hier hun muzikale bijdage aan te leveren.
Aan de streetparade doen, naast de 7 taptoedeelnemers, maar liefst 12 andere topkorpsen mee uit binnen- en buitenland. Zo kunt u onder andere gaan kijken en luisteren naar de 21st Grey Coat Batallion Fife & Drum Corps uit Basel (Zwitserland), Presidential Orchestra of the Republic of Moldova uit Chisinau (Moldavië) en de Floraband uit Rijnsburg. Uit de Rijnmond zijn, naast Rotterdam aan Zee, ook de Rijnmondband uit Schiedam en Showbrassband Thalita uit Vlaardingen present.
De streetparade start om 12.00 uur op de Markt in Delft, waar op dat moment de tribunes open zullen zijn voor publiek. In de afgelopen jaren was deze parade goed voor zeer veel belangstellenden, dus wees er vroeg bij als u een goed plekje langs de kant wilt vinden en geen seconde van dit spectaculaire evenement wilt missen.
Wilt u ook de taptoe gaan bekijken? Er zijn drie voorstellingen, nl. vrijdag 7 september om 21.00 uur en zaterdag 8 september om 16.00 en 21.00 uur. Voor meer informatie over dit evenement, zie www.taptoedelft.nl.