Juliana Amersfoort geeft op zaterdag 20 april een presentatie met alle leden van de vereniging. Een V.I.P. Avond voor alle leeftijden met een afwisselend muziek- en showprogramma.

De avond begint met een optreden van de Music (Super) Kids en de Impulsproject klassen ( een muzikale samenwerking met drie Amersfoortse basisscholen). Dit gevolgd door een optreden van het Concertorkest Juliana.  Dit orkest, met 49 muzikanten, viert dit jaar het 10 jarig bestaan.

Na de pauze is het speelveld klaar voor de première van twee gloednieuwe show’s van Show & Marchingband Jong Juliana en Show & Marchingband Juliana: FANTASIA & CAN’T HOLD US

Het programma eindigt met een spetterende finale waar alle drie de orkesten samen spelen. Na afloop kunt  u onder het genot van een drankje luisteren naar Bral- Lal- en Blaaskapel KapeLLoos uit Amersfoort. Zij spelen in de bar van de sporthal.

Een week na de presentatie is de Koninklijke familie te gast in Amersfoort om daar Koningsdag te vieren. Juliana is daarbij en zal samen met de Fanfare van het Korps Nationale Reserve het bezoek muzikaal omlijsten.

Locatie: Sporthal Amerena
Adres: De velduil 2 , 3815 LX Amersfoort
Aanvang 19.30 uur
Zaal open 19:00 uur.
Gratis entree

Chr. Muziek- en Showband Juliana Amersfoort
De Chr. Muziek- en Showband Juliana is een vereniging met drie orkesten, twee showbands en een concertorkest. "Vlaggenschip" Show & Marchingband Juliana is een veelgevraagde showband en bekend van vele (internationale) taptoes. Momenteel brengt Juliana de show "Can't hold Us". Alle muziek in de show, van de opmars “I want to break free” tot en met de afmars “This is my Life”, staat in het teken van persoonlijke vrijheid. De show begint met het feit dat mensen zich vaak onder druk voelen staan van anderen om zich anders voor te doen dan ze zijn. Maar als het je lukt om onder die druk uit te vechten is het geweldig om te voelen hoe het is om te zijn wat je zelf wilt. Juliana wil laten zien en horen dat het niet uitmaakt wie of wat je bent. Dit alles wordt muzikaal uitgebeeld met nummers als ‘Under pressure’, ‘Born this way’, ‘Think’, ‘With or without You’, ‘Hurt’, ‘ I’m coming out’ en ‘Go your own Way’. De rode draad in de show is het nummer ‘Can’t Hold Us’ van Macklemore & Ryan Lewis. Juliana heeft niet 1 maar zelfs 2 dirigenten. Dennis Hazenoot en Gerben Kralt leiden afwisselend de muziekrepetities en zorgen samen voor een hoog muzikaal niveau. Marcel Kortes is slagwerkinstructeur. Choreograaf Kees Jan van Loveren schrijft de shows en verzorgt, samen met het showinstructieteam, alles wat met show en exercitie te maken heeft.