Er zijn nog maar krap 100 kaarten beschikbaar voor de middagvoorstelling van het totaaltheaterspektakel Proud on Stage op 14 oktober in Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden. De avondvoorstelling is met 950 verkochte kaarten zelfs al helemaal uitverkocht. Op het programma staan onder andere optredens van Top Secret Drum Corps (Basel), het Pasveerkorps Leeuwarden, Advendo Sneek, Takostu Stiens, EuropeanX, Bicycle Showband Crescendo Opende, Elske DeWall en anderen.

De tweede editie van Proud on Stage belooft fantastisch te worden! Tijdens dit totaaltheaterspektakel kan het publiek genieten van een meer dan twee uur durende show vol met topacts. Van Top Secret uit Basel tot de WMC-kampioenen Pasveer en Takostu en van Elske DeWall tot het theatrale popkoor Djemm en dansgroep Avant Garde Collective (winnaar tv-programma Battle on the Dancefloor). De avondvoorstelling is reeds uitverkocht en voor de middagvoorstelling (14:30) zijn nog een paar honderd kaarten beschikbaar!

Absolute topact is het befaamde Top Secret Drum Corps uit het Zwitserse Basel. Maar we zijn ook heel blij met de twee WMC-kampioenen in de line-up. Pasveerkorps Leeuwarden brengt een speciale uitvoering van hun winnende show ‘To Find a Home’, terwijl Takostu Stiens delen uit hun Marsparade laten zien. Tel daar ook nog eens spectaculaire optredens van Advendo Sneek en Crescendo Opende – inderdaad op de fiets – bij op en je weet dat het smullen wordt.

Daarnaast kan het publiek tijdens Proud on Stage genieten van topzangeres Elske DeWall, die samen met Brassband Soli Brass een aantal nummers ten gehore gaat brengen. De Leeuwarder brassband treedt ook los op! Ook zijn er optredens van Popkoor Djemm, dansgroep Avant Garde Collective (winnaars tv-programma Battle on the Dancefloor), European X & Popkoor First Beat in een crossover en los, marimbavirtuoos Tobias Messerschmidt (in samenwerking met Vancore) en T-Brass in de afterparty ’s avonds.

“Wereldberoemde Zwitserse precisie, fietsende muzikanten, artistieke dans, zang van topniveau, spectaculaire showkorpsen en twee WMC-kampioenen. Heel veel beter kan onze line-up niet zijn. En dat blijkt ook wel uit de kaartverkoop, die ontzettend goed loopt. Wil je er bij zijn, wees dan snel!”, aldus artistiek leider Piet van Houten.

Kaarten voor de middagvoorstelling (14:30 uur) zijn te koop via deze link: http://bit.ly/2jSaXHb