Het zal u niet ontgaan zijn dat de Deltaband Vlissingen de laatste jaren behoorlijk aan de weg heeft getimmerd. Met haar vorige show Under the Sea heeft het korps na een aantal jaren afwezigheid hun plek op de Nederlandse taptoevelden weer heroverd. Tussendoor kroonde de Deltaband zich op de marswedstrijden twee keer (2014 en 2017) tot Nederlands kampioen in de hoogste divisie en werd op het WMC (2017) een gouden medaille behaald.

Inmiddels zijn we begonnen met de voorbereidingen op 2019. Vanaf het voorjaar 2019 is de Deltaband beschikbaar met haar nieuwe show. De show vertelt een verhaal dat eenieder zal aanspreken. Simpelweg omdat we er allemaal mee te maken hebben: familie.

De Deltaband presenteert haar nieuwe show: Family Matters!

deltaband
De Deltaband uit Vlissingen is dé Show- & Marchingband van Zeeland. Naast straatoptredens in binnen- en buitenland presenteert de Deltaband zich tijdens taptoe's haar show. Bezetting: Trompet, Trombone, Bariton, Tenorsax, Altsax, Fluit, Piccolo, Sousafoon, Slagwerk. De Tamboers van Deltaband Vlissingen onderscheiden zich door het hanteren van de Basler trommeltechniek. In 1967 werd De Deltaband opgericht door Marinus Vuijk. Hij is bekend als toenmalig instructeur van de Tamboers & Pijpers van het Korps Mariniers en als choreograaf en exercitieleider bij o.a. Kunst- & Genoegen Leiden.