Het is een drukke week voor alle liefhebbers van Kerst en DVS. Afgelopen zaterdag was de Marchingband van DVS een prominent deelnemer aan de Internationale Kersttaptoe in Leiden, komende vrijdag 13 en zaterdag 14 december is er de show Christmas with Friends vol verrassingen. Aanvang: 20.00 uur. Locatie: Nieuwe Duinweg 51, Katwijk. Kaarten: € 12,50 verkrijgbaar via www.dvskatwijk.nl

Het blijft een bijzondere ervaring, een taptoe in december. Maar traditioneel is er in de aanloop naar kerstmis de International Christmas Tattoo in het Leidse ECC Center. Samen met de bekende collega’s van K&G Leiden en diverse andere orkesten verzorgde de Marchingband ’s avonds een taptoe voor een volgepakte zaal en eerder op de middag een speciale uitvoering voor gehandicapten en ouden van dagen. In een prachtig kerstdecor was er een prachtige versie van de show ‘The Western Trail’ die de band zoveel successen bracht in het afgelopen jaar.

Een mooie start van een drukke kerstweek. Aanstaande vrijdag- en zaterdagavond kan het Katwijkse publiek komen genieten van de show ‘Christmas with Friends’ in het clubgebouw van DVS dat de komende week ook volledig in kerstsfeer wordt gebracht. DVS speelt voor haar fans vele bekende kersthits. Swingend, ingetogen en alles speciaal op maat gemaakt voor de volle bezetting van de band. Ook wordt er samen gespeeld met de bekende coverband Support Act. Een uniek concert vol verrassingen. Na de pauze zien de bezoekers DVS zoals ze de band nog nooit hebben gezien.

Fans van DVS en liefhebbers van een sfeervolle kerst mogen deze show absoluut niet missen. Voor de show, die mogelijk is gemaakt door de Ancora Adviesgroep, zijn nog kaarten te koop via de webshop van DVS.