Home International Military X-Mas Tattoo 2017

  International Military X-Mas Tattoo 2017

  1024
  0
  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd
  Date(s) - 09/12/2017 - 10/12/2017
  20:00 - 23:00

  Locatie
  ECC Holiday Inn

  Categorieën


  Omdat het evenement van 10 december 2016 een succes was en mede gelet op de vele positieve reacties gaan wij voor 2017 het evenement weer organiseren. Vanwege de vele verzoeken wordt het een 2 daagse evenement in de Stad Leiden op 9 en 10 december 2017. Dit houdt in dat er zondagmiddag 10 december een extra taptoe show (familie matinee) komt.

  Locatie

  ECC Holiday Inn aan de Haagse Schouwweg 10 te Leiden.

   Avondshow

  • zaterdagavond 9 december 2017

     20.00-23.00 uur

  Het is met veel plezier dat wij uw aandacht vragen voor een spectaculair event van internationale klasse. Met de totstandkoming van de nieuwe grote congreshallen van ECC Holiday Inn zijn wij in 2015 gestart met het organiseren van een International Military Christmas Tattoo. Ook in 2016 was dit evenement een groot succes. Omdat het evenement in voorgaande jaren een succes was zal deze Tattoo ook in 2017 weer worden georganiseerd. De avondshow van zaterdag 9 december 2017 gaat nog mooier en spectaculairder worden dan in 2016. Professionele binnenlandse- en buitenlandse muziekkorpsen, demonstratie teams, kerstdecor, zang en uiteraard de Kerstman, zullen gedurende de avondshow een prachtige en boeiende show geven. Het geheel zal met lichteffecten, geluid e.d. worden ondersteund zodat het een geweldig showspektakel wordt. Er zal een tribune van circa 700 zitplaatsen worden geplaatst. U komt ogen tekort!

   Familie Matinee voor het gezin

  • zondagmiddag 10 december 2017

     14.00-17.00 uur

  Vanwege een groei van het bezoekersaantal en de vele verzoeken is het de bedoeling van de organisatie om op zondagmiddag 10 december 2017 een extra matinee te houden. Deze matinee is bestemd voor het gezin. Omdat wij als organisatie het belangrijk vinden dat kinderen betrokken zijn- en blijven bij culturele activiteiten waaronder de muzikale ontwikkeling in de ruimste “zin des woord”, geven wij deze leeftijdsgroep de gelegenheid om samen met hun ouder(s) de matinee bij te wonen. Wij willen stimuleren daarmee dat zoveel mogelijk kinderen een muziekinstrument (leren) bespelen en samen muziek maken. Samen muziek maken stimuleert de ontwikkeling van sociale en emotionele vaardigheden bij deze kinderen. De entree prijs voor kinderen t/m 12 jaar is tegen een sterk gereduceerd tarief.

  Programma

  Het programma ziet er als volgt uit:

  Zaterdag 9 december:

  • Avondshow        20. 00 – 23.00 uur

   Zondag 10 december:

  • Familie Matinee          14. 00 – 17.00 uur

  Optredens – in willekeurige volgorde – door

  Show and Marchingband K & G (NL), Show and Marchingband Jong K & G (NL), K & G 3 (NL), The Band of Liberation & Pipes (NL), Quirinus Band & Bugle Corps (D), 1st Cinque Ports Rifle Corps of Drums (UK), Pipes en Drums, Gymsport Leiden, Twirl team KNA Noordwijk, singers Emma Brown en Lily Kok en singer Burgemeester vd Werff.

  (Programma onder voorbehoud)

   Tickets bestellen 

  Dit kan via de website:

  www.marchingbandmanagement.nl

   Prijzen tickets

   Avondshow zaterdag 9 december:€ 25,- p.p.*

  * Dit is inclusief koffie/thee/drankje en parkeergeld.

   Matinee zondag 10 december:

  Volwassenen                     € 25,- p.p.*

  * Dit is inclusief koffie/thee/drankje en parkeergeld.

  Kinderen t/m 12 jaar              € 10,- p.p.*

  * Dit is inclusief 2 (limonade)drankjes.

   Na betaling ontvangt u de ticket(s) in uw mailbox.

   VVV Leiden

  Vanaf heden zijn de tickets ook te verkrijgen bij het VVV aan de Stationsweg 26 te Leiden.

   

  Voor aanvang van de Taptoe zijn kaarten verkrijgbaar bij de kassa.

   

   

  Kantooradres:

  Marchingband Management

  •  Taptoelijn: +31(0)6-53312262

  E-mail: info@marchingbandmanagement.nl

  Delen
  Marchingbandmanagement
  International Military Tattoo Gouda 2017:De oude garnizoensstad Gouda is rijk aan historie en daarom zeer geschikt voor een taptoe. De taptoeshow 2017 zal op vrijdagavond 1 september 2017 worden gehouden. Locatie is de Markt nabij het prachtige historische stadhuis van Gouda. Befaamde binnenlandse- en buitenlandse muziekkorpsen, demonstratie teams en zang zullen gedurende de show samen een prachtig en spectaculair schouwspel geven zodat het publiek geboeid zal raken. Het geheel zal met lichteffecten, geluid e.d. worden ondersteund zodat het een geweldig showspektakel wordt. Verder zal de parade omringd worden met een tribunebouw van circa 1.250 zitplaatsen(kuipstoelen).