Home Deltaband in concert, van oud naar nieuw

  Deltaband in concert, van oud naar nieuw

  26
  0
  Kaart niet beschikbaar

  Datum/Tijd
  Date(s) - 21/03/2020
  19:00 - 22:00

  Categorieën


  DELTABAND IN CONCERT

  VAN OUD NAAR NIEUW

  Zaterdag 21 maart houdt de Deltaband een concert. Tijdens dit concert zal ook de presentatie plaatsvinden van het nieuwe uniform.

  De kaartverkoop voor het concert is van start! Vanaf nu kunnen er kaarten besteld worden via het e-mailadres: concert@deltaband.nl. De kosten in de voorverkoop bedragen €9,50.

  Naast het bestellen van de concertkaarten kun je ook zakjes met paaseitjes bestellen via hetzelfde e-mailadres (€3 voor 1 zakje en €5 voor 2 zakjes). Je maakt daarbij kans op een unieke prijs en de opbrengst wordt gebruikt voor uniformen van de Jeugd Deltaband Vlissingen (win-win dus). Ook als je niet naar het concert kunt komen, kun je deze paaseitjes bestellen .

  https://www.facebook.com/events/165744664698007/

  Deltaband
  De Deltaband uit Vlissingen telt 45 leden en is dé Show- & Marchingband van Zeeland. Naast straatoptredens in binnen- en buitenland presenteert de Deltaband zich tijdens taptoe's met twee mogelijke shows: [1] Galashow 'Under The Sea' en [2] Entertainmentshow 'Sur Ses Francaises'. Bezetting: Trompet, Trombone, Bariton, Tenorsax, Altsax, Fluit, Piccolo, Sousafoon, Slagwerk. De Tamboers van Deltaband Vlissingen onderscheiden zich door het hanteren van de Basler trommeltechniek. In 1967 werd De Deltaband opgericht door Marinus Vuijk. Hij is bekend als toenmalig instructeur van de Tamboers & Pijpers van het Korps Mariniers en als choreograaf en exercitieleider bij o.a. Kunst- & Genoegen Leiden.