Home Benefiet Taptoe Almelo

  Benefiet Taptoe Almelo

  265
  0
  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd
  Date(s) - 13/06/2020
  18:30 - 22:30

  Locatie
  Polman Stadion Heracles Almelo

  Categorieën


  Op zaterdag 13 juni 2020 wordt weer een grootse benefiet taptoe gehouden in het Erve Asito stadion te Almelo. Het betreft wederom een Benefiet Taptoe ten bate van “Kans voor een Kind” (hoofd doel) en daarnaast krijgt stichting A.L.S. ook een aandeel. Er treden maar liefst 9 show en marchingbands op, de top van de showbands komen weer naar Almelo. In het evenement zit ook een knipoog naar de 75 jaar bevrijding van Nederland. Een spectaculair voorprogramma, die om 18.30 begint met 3 parachutisten die in het stadion landen, met de opstelling van doedelzakspelers en het Semi Militair Tamboerkorps Liberation, een geweldige opening van de Taptoe.

  Aanvang Taptoe 19.00 uur. De deelnemende korpsen zijn:
  K&G Leiden
  Jong K&G Leiden
  DVS Katwijk
  Jong DVS Katwijk
  Showband Takostu Stiens
  Kampertrompetterkorps Kampen
  Oranje IJsselmuiden
  Showband Irene Ede
  Rijnmondband Schiedam

  Na de finale wordt er een spetterende vuurwerk show gepresenteerd door Dream Fireworks BV, Bringing Fantasy to Life!

  Kaartverkoop bij de volgende adressen: Huis van Katoen en nu Marktplein 35 , 7607 HM Almelo Telefoon 0546-433561. Tourist info (vvv) Het Baken 3, 7607 AA Almelo Telefoon 0546-822005. Fan-shop Heracles Almelo Stadionlaan 1 7606 JZ Almelo Telefoon 0546-807023. Of bij de voorzitter B.Nijhuis mob 06-22898870 email bertnijhuis53@gmail.com of b-nijhuis@versatel.nl

  leuk voor onder de kerstboom

  De kaartverkoop is begonnen!!. Prijzen zijn 12.50 euro per stuk, kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis. Reserveer nu!:  06-22898870

  TAPTOE ALMELO ZATERDAG 13 JUNI 2020 TE ALMELO
  Stadion Erve Asito, Stadionlaan 1 Almelo

  KOM MASSAAL VOOR HET GOEDE DOEL KANS VOOR EEN KIND.

  Stichting Kans voor een Kind
  Ook dichtbij huis, dus ook hier in Twente, zijn er veel kinderen die het door ziekte of een andere oorzaak niet makkelijk hebben. Vaak hebben ze geen uitzicht op een spoedige verbetering van hun situatie. Natuurlijk hebben ook deze kinderen recht op geluk. Stichting Kans voor een Kind wil aan dat geluk bijdragen door een hartenwensen in vervulling te laten gaan en daarmee, ook al is het maar tijdelijk, hun ogen weer te laten stralen.

  Vanzelfsprekend onderschrijft iedereen deze doelstelling. Daarom doet Stichting Kans voor een Kind op iedereen een beroep: wie een kind in zijn omgeving kent die een opsteker heel goed kan gebruiken en een diep gekoesterde wens heeft, kan dat melden bij Stichting Kans voor een Kind, via www.kansvooreenkind.nl of info@kansvooreenkind.nl.

  Sinds de oprichting in 2002 is Stichting Kans voor een Kind in meerdere opzichten stevig gegroeid en geprofessionaliseerd. Dat geldt voor het aantal activiteiten ten behoeve van (groepen) noodlijdende kinderen, voor het aantal fundraise-activiteiten door de stichting zelf en/of met behulp van derden en voor de samenwerkingsverbanden met bijvoorbeeld scholen en ziekenhuizen. En niet vergeten de Taptoe Almelo die eens in de twee jaar een geweldige bijdrage levert aan het tot stand komen van meerdere wensen voor gezinnen die het zo hard nodig hebben. Maar Liefst negen top orkesten geven een fantastische show in het erve Asito.

  Negen top orkesten die hun vrije tijd opofferen en  allen maar één ding voor ogen hebben: het geluk van een kind. Ieder Kind heeft recht op geluk!