Home Taptoe Huizen (SCVK_NL)

  Taptoe Huizen (SCVK_NL)

  845
  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd
  Date(s) - 27/04/2018
  20:00 - 22:00

  Locatie
  SV Huizen

  Categorieën


  Taptoe Huizen georganiseerd door Oranje Stichting Huizen
   
  Vrijdag 27-04-2018 (Koningsdag)
  Aanvang taptoe: 20:00 uur
  Locatie: S.V. Huizen terrein – IJsselmeerstraat 3 in Huizen
  Toegang: Gratis
   
  Deelnemende korpsen:
   
  Flora Band uit Rijnsburg
  Jong Advendo uit Sneek
  Deltaband Vlissingen
  Show- & Marchingband VIJOS uit Bussum
  Showkorps Wilhelmina uit Sleeuwijk
   
  Persbericht taptoe Huizen:
   
  HUIZEN –De Huizer Taptoe is de feestelijke afsluiting van Koningsdag. Veel mensen kijken er ieder jaar naar uit en genieten telkens weer van de gezellige sfeer en het aansprekende programma. Voor jong en oud vanuit Huizen en de wijde regio altijd weer een feestje.
   
  Gemeenteraadslid Rob Bource organiseert alweer voor de vijfde keer de Taptoe in Huizen op Koningsdag. Een heus jubileum dus, nu met een aantal absolute top korpsen die eerste werden op het Wereld Muziek Concours 2017. De Floraband de meest Engelse onder de Nederlandse show- en marchingbands bekend van taptoe Breda en de nationale taptoe in Ahoy. De jonge muzikanten van Jong Advendo hebben een grote naam als jeugdshowband opgebouwd en komen met hun compleet nieuwe show ‘Radioactive’. Showkorps Wilhelmina pakt dit jaar uit met een nieuwe show ‘Africa’ en neemt u mee op safari.
   
  Taptoe Huizen 2018 is mogelijk gemaakt door: Oranje Stichting Huizen, SV Huizen, Garage Herman Lubbers, Adviesgroep Van der Roest, De Groot Uitvaart, Experientia Docet, Insolar Eten en Drinken, Klein Groenvoorziening, Schuiteman Accountants, Teeuwissen Rioolreiniging, Vreeswijk & Koebrugge Bouwmaatschappij en Zig Websoftware.
   
  De Stichting Combinatie van Korpsen heeft weer bijgedragen aan het afwisselende programma voor deze avond. Goed voor veel luister- en kijkplezier dus.
   
  Na de verschillende shows is er een massale finale waarbij naast een koraal, het Taptoesignaal, de 2 bekende verzen van het Wilhelmus ten gehore zullen worden gebracht. De locatie is weer het prachtige hoofdveld van de S.V. Huizen met de fraaie overdekte tribune. In de schitterende kantine zijn weer een hapje en drankje verkrijgbaar.
   
  TOEGANG VRIJ – ruime parkeergelegenheid aanwezig
  Stichting Combinatie van Korpsen (SCVK)
  De Stichting Combinatie Van Korpsen is een samenwerkingsverband van ruim 135 showkorpsen die,op non-profit-basis en vanuit een ideëel en sociaal oogpunt, hun werkzaamheden verrichten. Onze statuten getuigen daarvan. \\\"De kracht ligt in de voorbereiding!\\\" De Stichting Combinatie Van Korpsen heeft al 50 jaar ervaring met het organiseren van taptoes en muziekshows. Steeds meer relaties (op dit moment ruim 125) uit heel Nederland en België vragen of het organisatieteam van de Stichting Combinatie Van Korpsen haar kan bijstaan bij het tot stand komen van hun festiviteit. 85% van alle in Nederland georganiseerde taptoes en al een groot deel van de taptoes in België worden door ons van korpsen voorzien. Bij diverse optochten, bloemencorso\\\'s en grote festiviteiten treden de korpsen van ons samenwerkingsverband op. Nagenoeg alle bestaande taptoes in Nederland vinden hun oorsprong bij de SCVK. U kunt dus van ons aannemen dat uw festiviteit bij de Stichting Combinatie Van Korpsen in goede handen is. Vrijwel 100% van de met ons samenwerkende organisaties is tevreden over ons. Dat komt door een unieke vorm van samenwerking tussen Nederlands meest gerenommeerde showkorpsen met een van de meest ervaren organisaties van Nederland, de Stichting Combinatie Van Korpsen.