Zaterdag 17 juni genoten publiek en muzikanten van een mooi regionaal evenement: Taptoe Hazerswoude! Vijf topkorpsen, schitterend weer en een enthousiast publiek maakten de avond tot een groot succes.

Voor de derde keer werd de taptoe gehouden op het voetbalveld van de Hazerswoudse Boys. Om 20.00 uur opende Drumfanfare TTH het evenement met de spectaculaire Olympic Fanfare van John Williams. Inclusief leerlingen stond er een indrukwekkend orkest op het vold. Vervolgens nam AMIGO Leiden het publiek mee in een achtbaan van emoties met hun show Rollercoaster. Hierna was het de beurt aan VIOS Mijdrecht, met hun show Past & Present. De derde show die het publiek te zien kreeg kwam van de junioren van Bernhard Amersfoort, die de tijd centraal stelden met het thema It’s All About Time. Drumfanfare TTH trakteerde het publiek met To The Stars and Beyond! op een muzikale ruimtereis, en Juliana Amersfoort zorgde voor een knallende laatste show met Run the World. De taptoe werd zoals gebruikelijk afgesloten met een mooie finale. Naast vijf spetterende shows kreeg het publiek halverwege de avond ook nog een muzikale verrassing voorgeschoteld. Twee tamboers van Drumfanfare TTH, René van Haaren en Daan Cornelissen, speelden allebei de drumsolo waarmee zij zich hadden gekwalificeerd voor het Nederlands Kampioenschap dat op dezelfde avond viel.
Een Hazerswouds evenement om trots op te zijn

Het is in jaren niet zulk mooi weer geweest bij een Taptoe Hazerswoude en er was veel publiek op de muziek afgekomen. Dankzij alle bedrijven die lid zijn van #TeamTTH en de medewerking van de Hazerswoudse Boys, kon Drumfanfare TTH wederom deze gratis taptoe organiseren. Benieuwd naar de video’s en foto’s van de shows? Kijk dan op www.drumfanfare-tth.nl

Red. Fotoreportage ingezonden door Koos Schuller : https://goo.gl/wJnJf5