Over enkele weken, nl. op vrijdag 7 april en zaterdag 8 april a.s. houdt Advendo voor de achtiende keer haar jaarlijkse Showavonden in de Sneker Sporthal aan de van Giffenstraat in Sneek. Een zeer gewaardeerd top evenement waar alle Advendo groepen o.a. hun nieuwe programma voor 2017 en nog veel meer presenteren aan enthousiast publiek komend uit binnen- en buitenland.

Wat kunt van ons verwachten
Een leuke avond voor jong en oud waarbij u een mix van dans, muziek & show en topsport te zien krijgt. Zoals u van ons gewend bent, zult u getuige zijn van optredens van alle groepen uit de grote Advendo familie. Wat dacht u van bijvoorbeeld een voorproefje van de WMC shows van Advendo en Jong Advendo! Maar ook onze jongste toppers uit alle opleidingsgroepen laten u zien wat zij in korte tijd allemaal hebben geleerd.

Centraal in 2017 staat onze deelname aan het WMC in Kerkrade. Advendo en Jong Advendo tonen daarom ook speciaal voor u hun WMC shows. Maar ook onze Music- en Showkids gaan dit jaar het land in om deel te nemen aan een tweetal concoursen. Een voorproefje van hun show waarmee zij publiek en jury bij het Open Dutch Show Championship in Assen en het Jeugdfestival in Stiens willen gaan verrassen is ook te bewonderen. Maar wat is een Showavond zonder de presentatie van nieuw repetoire van Afslag Sneek en T-Brass. Dus ook zij laten hun nieuwe nummers aan u horen. De color guard liefhebbers komen ook aan hun trekken met nog één keer speciaal voor u de spectaculaire 2017 shows van onze CGN groepen. Kortom, zonder alles te verklappen verzeker wij u dat het een tweetal spectaculaire avonden beloven te worden, met voor elk wat wils. De toegangsprijs is € 8,50 per kaart inclusief programmaflyer. De kaartverkoop is imiddels gestart en loopt door tot en met 2 april 2017. Kaarten zijn te bestellen via onze website http://www.advendo.nl/shop/

Wegens het grote succes van de 1e editie in 2016 organiseren wij wederom speciaal voor alle basisschool scholieren (groep 3 t/m 8) uit Sneek & omstreken op zaterdagmiddag 8 april a.s. de zogenaamde Music Kids Experience XXL. Deze editie beloofd weer een prachtige middag te worden met o.a. een aantal zeer speciale gasten die deze middag maken tot een event die u (uw kinderen) niet mogen missen. Meer informatie volgt binnenkort.