Home Showkorpsen North Frisian Percussion Corps wil uitbreiden met Brass!

North Frisian Percussion Corps wil uitbreiden met Brass!

492
0
????????????????????????????????????

Bij het North Frisian Percussion Corps (NFPC) uit Dokkum is alleen maar slagwerkers verleden tijd. Met ingang van 1 november wil het showcorps nieuwe leden uitdagen om alle mogelijke brass instrumenten te bespelen ten behoeve van de melodielijn.

Graag komt het NFPC in contact met jonge blazers, die deze mogelijkheid zien als een uitdaging. Uiteraard kunnen en mogen ook leerlingen welke een brass opleiding volgen zich melden. De muziekvereniging heeft als jeugdbeleid samen spelen in een fijne sfeer waarop het plezier voorop staat. Naast muziek zijn er natuurlijk ook leuke bezigheden wat de jeugd zeker zal aanspreken.

Inmiddels doet het NFPC al ervaring op door samenwerking met de brass muzikanten van showcorps Con Spirito uit Joure. Voor jonge muzikanten die dit initiatief willen bewonderen en beluisteren, is de samenwerkende combinatie te zien en te horen op zaterdagavond 28 oktober 2017 op de jaarlijkse Shownight van het NFPC in de Sporthal De Doelstien in Dokkum. Aanvang 19:30 uur (deuren open 19:00 uur) en de toegang is geheel gratis.

????????????????????????????????????

Voor nadere informatie kun je mailen naar [email protected] of kijk op www.nfpcdokkum.nl