DCE

Eerste contest ervaringen van Showband Axel in Middelburg

Afgelopen zaterdag 22 april in Middelburg had ik de kans om aanwezig te zijn bij de eerste wedstrijd, die gejureerd werd door DCE-juryleden, van Showband Axel in het soundsport/IMG circuit. Na jaren van inactiviteit hebben in 2014 enkele oud leden nieuw leven geblazen in showband Axel met als doel plezier te hebben maar toch kwaliteit leveren. In een jaar tijd was de complete groep klaar om parade’s te gaan lopen. Nu 2 jaar verder hebben ze besloten om mee te doen in het evenement van soundsport.

Maandagavond start de kaartverkoop DCE Championships

Duizenden drum corps fans komen ieder jaar naar de DCE European Championships voor het beste wat Europa te bieden heeft op drum corps gebied. Bent u er dit jaar ook bij? Bestel dan maandagavond uw kaarten via de DCE-website en geniet op zaterdag 30 september van meer dan 30 fantastische drum corps shows in het Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade.

Dutch Music Games deelnemende korpsen 2017

Zaterdag 3 juni 2017 Contest Roosendaal
JUNIOR CLASS
Showband Jong Holland Junioren Zwijndrecht (NL)Junior Drumcorps Johan Friso Middelburg (NL)Jong Beatrix Hilversum (NL)Jong Jubal Drum & Bugle Corps Dordrecht (NL)
PREMIER CLASS
Juliana Drum & Bugle Corps Middelburg (NL) Jubal Drum & Bugle Corps Dordrecht (NL)
Zaterdag 24 juni 2017 Contest Huizen
JUNIOR CLASS

Haal als eerste kaarten voor de DCE Championships in huis

Op 1 mei gaat de voorverkoop voor de DCE European Championships weer van start. Geen zin om zolang te wachten? Neem dan een VIP Membership en verzeker u al vóór de officiële verkoopstart van goede plaatsbewijzen.
Drum Corps Europe introduceerde in 2013 het VIP Membership. Voor een vast bedrag per jaar krijgen drum corps fans gratis toegang tot videoplatform The DCE Video Vault én de mogelijkheid om kaarten (maximaal 2 per persoon) voor de DCE European Championships te bestellen vóór de officiële kaartverkoop van start gaat.

Voorverkoop Dutch Music Games gestart

Vanaf vandaag kunt u via de website van Drum Corps Europe uw kaarten bestellen voor alle wedstrijden van de Dutch Music Games. Via de DCE ticket store kunt u kaarten bestellen voor de verschillende wedstrijden van de Dutch Music Games.
De Dutch Music Games vinden dit jaar plaats op onderstaande data:
- 3 juni Contest Roosendaal
- 24 juni Contest Huizen

Kaartverkoop Indoor Music Games/Soundsport 2017 en presentatieavond in Middelburg

Dan is er weer een avond vol vermaak in sporthal de Kruitmolen in Middelburg.
6 korpsen zullen deze avond een optreden verzorgen waarvan er 5 korpsen in de competitie voor de Indoor Music Games/Soundsport 2017 voor de prijzen gaan.
Ook is er deze avond aandacht voor de presentatie van de 2017 shows van Juliana en Johan Friso.
Wees er snel bij en bestel uw kaarten, want het gaat hard.En u kent het gezegde, vol is vol
Wilt u er nog bij zijn kunt u uw kaarten bestellen via:

DCUK 2017 Contest deelnemende korpsen

Drum Corps United Kingdom maakt hierbij de volgende deelnemende corpsen bekend op de diverse contestdagen in 2017:
Zondag 18 Juni. Venue - Barnsley FC Academy, Barnsley South YorkshireJUNIOR CLASSConcord AllStarsOPEN CLASSBeechesCometsDynamic Vibe East Coast EliteKidsgrove ScoutsRevolutionThe Company
(Dit zal een gezamelijk evenement zijn met de British Youth Band Association)

Indoor Music Games 2017 en presentatieavond in Middelburg

Na het daverende succes van vorig jaar zal ook dit jaar weer de Indoor Music Games neerstrijken in Middelburg tijdens de jaarlijkse presentatieavond van Juliana Korpsen Middelburg.
Ook voor dit jaar ziet het er naar uit dat het weer een leuk avondvullend programma gaat worden.
Deze avond zullen er optredens zijn van de volgende korpsen:
*Showband Axel*Harpe Davids *Jubal Winds *Unik Star *Johan Friso*Juliana

Jong Jubal viert 85-jarig jubileum met groots jubileumfeest

Op zaterdag 1 juli zullen alle jeugdkorpsen afreizen naar Dordrecht, waar het jubileumfeest zal plaatsvinden. ’s Ochtends zal er een gezamenlijk nummer worden ingestudeerd, welke aan het eind van de ochtend te horen zal worden gebracht. Stelt u zich eens voor hoe gaaf dat zal zijn, de volledige ‘junior class’ tegelijk in actie! De dag zal worden voortgezet met een gezamenlijke lunch, waarna er een sport- en spelmiddag zal plaatsvinden.

Nederlandse Indoor Music Games / Sound Sport aangekondigd

Het evenement vindt plaats in de sporthal De Kruitmolen aan de Kruitmolenlaan in Middelburg. Groepen (slagwerk, percussion, color guard/winterguard) kunnen nog tot 1 april a.s. inschrijven om deel te nemen aan de premier class of Sound Sport™. Kijk hier voor meer informatie.

Inhoud syndiceren