Sponsors

Majestic Percussion

The family firm of van der Glas B.V. was founded in 1921 by Willem Klazes van der Glas, the grandfather of the present proprietor Wim van der Glas. Since 2003 a new company has been established for the Majestic division called "Majestic Holland b.v.". The company is situated in a large new factory in Nijehaske, near Heerenveen, in the Netherlands and is owned by one of the largest musical instrument companies in the world. This great combination ensures the expansion of manufacturing and sales of Majestic products all over the world.

URL: 
http://www.majestic-percussion.com
Logo: 

Vancore Percussion Joure

Top Quality for Marching!
Under this slogan Vancore produces a total range of maching percussion instruments and accessories. With an understanding of practical needs of marching bands, carefully selected materials are utilized in manufacture. Vancore's knowledge in this area of instrument production is world renown.

Our products are not only world class in sound, but also magnificent to look at. Through our association with the top marching units and bands throughout the word, we've gained the expertise you need to sound your best!

URL: 
http://www.vancore.nl
Logo: 

SPH Int. Music, Artists and Events

SPH Int. Music, Artists and Events is een officieel erkend organisatie-, evenementen- en artiestenbureau. Gespecialiseerd in advisering en uitvoering op het gebied van amusement en entertainment. Toonaangevend op het gebied van creëren, produceren en organiseren van evenementen. Inmiddels al 15 jaar een reputatie met een internationale bekendheid als resultaat. SPH engageert alle te wensen bekende en minder bekende artiesten, orkesten en het meest uiteenlopende amusement en entertainment. Van personeelsfeesten tot taptoes en van schoolfeesten tot optochten. SPH heeft zich met de organisatie van zowel klein- als grootschalige evenementen, met recht gepositioneerd als professioneel bureau.

Kortom: SPH is een full-service bureau op het gebied van amusement en entertainment… een gevestigde naam op de internationale evenementenmarkt.

URL: 
http://www.sph-int.nl
Logo: 

QOORE Recruitment

QOORE Recruitment is gespecialiseerd in het oplossen van recruitment vraagstukken voor met name MKB organisaties binnen de Industrie. Onze dienstverlening begint bij de vraag vanuit onze opdrachtgever. Ons uitgebreide QOORE netwerk, de ruime ervaring, vernieuwende aanpak en de vastberadenheid zijn basiselementen die de QOORE dienstverlening succesvol maken.

We zijn trots op onze opdrachtgevers en zijn voortdurend op zoek naar het leveren van toegevoegde waarde. Graag bespreken we op welke wijze QOORE Recruitment haar dienstverlening kan inzetten voor uw organisatie.

Kijk op www.qoore.nl voor meer informatie.

URL: 
http://www.qoore.nl
Logo: 

CORPS STYLE CONCEPTS

Corps Style Concepts (CSC) is een collectief dat bestaat uit instructeurs, arrangeurs en ontwerpers van show, muziek en beweging, met als doel het promoten van het fenomeen Corps Style. CSC bestaat sinds 1995 en zijn we actief in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Groot Brittannië en Denemarken.

Velen denken dat Corps Style aanpak alleen maar geschikt is voor Amerikaans georiënteerde showkorpsen. Wij bij CSC denken dat niets minder waar is. In onze optiek is Corps Style een manier van werken en denken die los staat van welke vorm van muziek en beweging dan ook. Corps Style kenmerkt zich door conceptueel denken. Alles begint met het concept welke voortkomt uit een Visie, Missie en Doel. Voorbeelden zijn de producten die we produceerden samen met o.a. Door Vriendschap Sterk(DVS)-Katwijk, Adest Musica-Sassenheim, Juliana-Amersfoort, Beatrix- Hilversum, Brovst Pigegarde-Brovst/DK en Rijnmondband-Schiedam.

Wij bieden diverse services:

• Arrangementen: Slagwerk, Brass en totaalarrangementen

• Design: Showchoreografie, Mars Parade/Straatshows, Color Guard, Winter Guard en Indoor Percussion

• Consultancy: Workshops en Clinics bij u op locatie, Totaal Concept Plan, Bestuurlijke en/of management ondersteuning, Strategie scans van uw vereniging en Intervisie.

Met de kwaliteiten en specialisaties aanwezig binnen ons team, is veel mogelijk en weinig onmogelijk. Schroom dus niet om ons vrijblijvend te benaderen en te bespreken wat wij voor u of uw vereniging kunnen betekenen:

Uw ambitie is onze Missie....

URL: 
http://www.corpsstyleconcepts.nl
Logo: 

Pragmatical internet solutions

Pragmatical internet solutions is een full service internetbedrijf dat zich volledig toelegt op het adviseren, ontwerpen, ontwikkelen en beheren van websites en internetconcepten. We voorzien u graag van goede en snelle service en nemen graag alle zorgen rondom uw internetbehoefte uit handen. De gebruikers staan bij ons centraal want zij bepalen het succes van een website.

URL: 
http://www.pragmatical.nl
Logo: 

Stichting Combinatie van Korpsen (SCVK)

De Stichting Combinatie Van Korpsen is een samenwerkingsverband van ruim 100 show- korpsen dat, op non-profit basis en vanuit een ideëel en sociaal oogpunt, hun werkzaamheden verricht. Onze statuten getuigen daarvan. Wij zetten ons in voor organisaties van taptoes/bandshows/optochten om allerhande organisatorische zaken uit handen te nemen, zoals het maken van een draaiboek; het contracteren van de korpsen, verzorgen van de regie, regelen
van een speaker, enz., enz.

"De kracht ligt in de voorbereiding!"

De Stichting Combinatie Van Korpsen heeft al meer dan 40 jaar ervaring met het organiseren van allerlei muzikale evenementen. Steeds meer relaties uit heel Nederland en België vragen of het organisatieteam van de Stichting Combinatie Van Korpsen hen kan bijstaan bij het tot stand komen van hun festiviteit. Het grootste aantal van alle in Nederland georganiseerde taptoes en een groot deel van de taptoes in België worden door ons van korpsen voorzien. Bij diverse optochten, bloemencorso's en grote festiviteiten treden de korpsen van  ons samenwerkingsverband op. Nagenoeg alle bestaande taptoes in Nederland vinden hun oorsprong bij de SCVK. U kunt dus van ons aannemen dat uw festiviteit bij de Stichting Combinatie Van Korpsen in goede handen is. Vrijwel 100% van de met ons samenwerkende organisaties is tevreden over ons. Dat komt door een unieke vorm van samenwerking tussen Nederlands meest gerenommeerde showkorpsen met één van de meest ervaren organisaties van Nederland, de Stichting Combinatie Van Korpsen.

Wij nodigen u van harte uit voor een oriënterend gesprek over uw evenement contact op te nemen met het secretariaat: Gerrit van Vugt, Larikslaan 22, 4254 BG SLEEUWIJK. Tel.: 06 57328301, Emailadres: zakelijksecretaris [at] scvk [dot] nl 

URL: 
http://www.scvk.nl
Logo: 

Marchingband Management

Bij Marchingband Management houd ik mij bezig met muziek-promotie en muziek-advisering. Dit betekent dat ik U kan helpen bij de muzikale omlijsting van Uw evenement en voor U muziekgezelschappen kan contracteren. Maar ook dat ik op projectbasis voor U een deel of totaal de organisatie kan overnemen.

Marchingband Management suggereert dat ik alleen gericht ben op mars- en showbands. Echter het via mijn bureau te contracteren scala aan muziekgezelschappen gaat verder dan alleen deze vorm. U kunt bij het bureau terecht voor elk genre van muziekgezelschap dat U maar wenst:

Steelbands, Dixieland-orkesten, Jazz-orkesten, Big Bands, Dweilorkesten, Steltenlopers, Zwarte Pieten, Kerstmannen en Paashazen orkesten en allerlei culturele figuranten groepen.

Heeft U interesse in deze dienstverlening of wenst U meer informatie over deze dienstverlening, neem dan zeker contact op.

Simon Dubbelaar
info [at] marchingbandmanagement [dot] nl

URL: 
http://www.marchingbandmanagement.nl/
Logo: 

MusicMoves.nl

MusicMoves.nl schrijft arrangementen en composities voor uw orkest op maat Door ervaring bij verschillende showkorpsen drumfanfares, harmonieën en bigbands ben ik in staat om u de volgende services te bieden: 

Composities en arrangementen voor uw showband, marchingband, bigband, jeugdorkest, fanfare en harmonie, indien gewenst in combinatie met instructie en nazorg

Workshops voor Brass
Ik werk samen met ervaren designers van choreografie voor uw show en marsparade.

Rob Gerritsen, een arrangeur/dirigent/bastrombonist die altijd bezig is met zijn passie: Muziek!

Ik heb gespeeld onder leiding van de Amerikaan Hall Schiff en Jazztrombonist Joan Reinders. Zij hebben mij de kneepjes van het arrangeren en muzikaal leiderschap geleerd. In die periode (1985) heb ik mijn studie aan Artez te Arnhem afgerond en o.a. bastrombone gestudeerd bij Kees Blokker (eerste trombonist, Concertgebouworkest).

Ik heb ervaring in het schrijven van arrangementen in verschillende stijlen voor diverse drumfanfares, showkorpsen en bigbands.

Ik werk als conductor en arranger voor:

2015 tot heden KDO, Groessen
2013 tot heden St. Sebastianus, Gendt
2001 tot 2006 Drumfanfare PWA, Elst
1986 tot 2013 Bigband Mainstream Connection
1986 tot 2014 Showkorpsen Irene, Ede

Visie
Ik heb een geheel eigen stijl ontwikkeld. Die stijl is helder, eenvoudig, doorzichtig en strak. Mijn arrangementen klinken herkenbaar voor ieder publiek en ik vind het belangrijk voor muzikanten dat iedere partij interessant is om te spelen.

URL: 
http://www.MusicMoves.nl
Logo: