Corps Style Concepts (CSC) is een collectief dat bestaat uit instructeurs, arrangeurs en ontwerpers van show, muziek en beweging, met als doel het promoten van het fenomeen Corps Style. CSC bestaat sinds 1995 en zijn we actief in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Groot Brittannië en Denemarken.

Velen denken dat Corps Style aanpak alleen maar geschikt is voor Amerikaans georiënteerde showkorpsen. Wij bij CSC denken dat niets minder waar is. In onze optiek is Corps Style een manier van werken en denken die los staat van welke vorm van muziek en beweging dan ook. Corps Style kenmerkt zich door conceptueel denken. Alles begint met het concept welke voortkomt uit een Visie, Missie en Doel. Voorbeelden zijn de producten die we produceerden samen met o.a. Door Vriendschap Sterk(DVS)-Katwijk, Adest Musica-Sassenheim, Juliana-Amersfoort, Beatrix- Hilversum, Brovst Pigegarde-Brovst/DK en Rijnmondband-Schiedam.

Wij bieden diverse services:

• Arrangementen: Slagwerk, Brass en totaalarrangementen

• Design: Showchoreografie, Mars Parade/Straatshows, Color Guard, Winter Guard en Indoor Percussion

• Consultancy: Workshops en Clinics bij u op locatie, Totaal Concept Plan, Bestuurlijke en/of management ondersteuning, Strategie scans van uw vereniging en Intervisie.

Met de kwaliteiten en specialisaties aanwezig binnen ons team, is veel mogelijk en weinig onmogelijk. Schroom dus niet om ons vrijblijvend te benaderen en te bespreken wat wij voor u of uw vereniging kunnen betekenen:

Uw ambitie is onze Missie....