MusicMoves.nl schrijft arrangementen en composities voor uw orkest op maat Door ervaring bij verschillende showkorpsen drumfanfares, harmonieën en bigbands ben ik in staat om u de volgende services te bieden: 

Composities en arrangementen voor uw showband, marchingband, bigband, jeugdorkest, fanfare en harmonie, indien gewenst in combinatie met instructie en nazorg

Workshops voor Brass
Ik werk samen met ervaren designers van choreografie voor uw show en marsparade.

Rob Gerritsen, een arrangeur/dirigent/bastrombonist die altijd bezig is met zijn passie: Muziek!

Ik heb gespeeld onder leiding van de Amerikaan Hall Schiff en Jazztrombonist Joan Reinders. Zij hebben mij de kneepjes van het arrangeren en muzikaal leiderschap geleerd. In die periode (1985) heb ik mijn studie aan Artez te Arnhem afgerond en o.a. bastrombone gestudeerd bij Kees Blokker (eerste trombonist, Concertgebouworkest).

Ik heb ervaring in het schrijven van arrangementen in verschillende stijlen voor diverse drumfanfares, showkorpsen en bigbands.

Ik werk als conductor en arranger voor:

2015 tot heden KDO, Groessen
2013 tot heden St. Sebastianus, Gendt
2001 tot 2006 Drumfanfare PWA, Elst
1986 tot 2013 Bigband Mainstream Connection
1986 tot 2014 Showkorpsen Irene, Ede

Visie
Ik heb een geheel eigen stijl ontwikkeld. Die stijl is helder, eenvoudig, doorzichtig en strak. Mijn arrangementen klinken herkenbaar voor ieder publiek en ik vind het belangrijk voor muzikanten dat iedere partij interessant is om te spelen.