Winst voor Advendo Junior in Wijchen

Het CGN circus was afgelopen zaterdag neergestreken in Wijchen. Het dak van de goed gevulde Sporthal Arcus ging er vanaf toen bekend werd dat de Advendo Junior met hun show Burlesque 1e werden in de Junior Class met een score van 77,44 punten.

Zodra het buiten sneeuwt en binnen lekker warm is presteren de Sneker colorguard teams blijkbaar op hun best. Ondanks een gezonde dosis zenuwen bij de Sneker toppers toch een 1e plaats voor de Advendo Junior, een 5e voor de Advendo Kids en een 9e plaats voor Advanced. Advendo heeft net als vorig jaar weer goed gepreseert in het Gelderse Wijchen. Onze Sneker collega’s van Impact Sneek met 1e plaatsen voor Impact Kids, Impact Cadets en Impact Regional A konden Wijchen eveneens met gepaste trots verlaten. 80 dansers/danseressen uit Sneek hebben hun danskunsten laten zien aan publiek komend uit alle delen van Nederland. Mooie reclame voor Sneek en omstreken

Uitslag
Advendo Kids 5e Kids Class 74,31 punten
Advendo Junior 1e Juniors Class 77,44 punten
Advanced 9e A Class 60,21 punten

Het beloofd 11 maart a.s. in Leeuwarden een spannende contest te worden. Wie weet sneeuwt het wederom en regent het ook daar goede resultaten.