Eerste contest voor United-Northern Winterguard is een feit

Zaterdag 14 januari was het dan eindelijk zover, de eerste contest van het nieuwe winterguardseizoen voor United Northern Winterguard. Een contest die plaats vond in het Friese Drachten. Lekker dichtbij. Een soort van thuiswedstrijd. Een hele middag en avond kwaliteit en vermaak op de vloer van Sportcentrum Drachten. De (staff) leden hadden er allemaal super veel zin in!

Tijdens het middagprogramma kon een volle tribune genieten van de jeugd. Zij mochten als eerste de wedstrijdvloer betreden. Er waren prachtige shows te zien, dit beloofde wat voor het avondprogramma.

’s Avonds was het de beurt aan de deelnemers in de Prep Class, de Regional A Class, de A Class en als laatste in de Open Class. United-Northern Winterguard komt, net als vorig seizoen, uit in de A Class. Om 20.13 uur verschenen zij op de vloer. Voor het zelfvertrouwen, is het natuurlijk goed om gelijk een nette show te laten zien. En we kunnen jullie met blijdschap mededelen dat dit is gelukt. Een keurige eerste show. In totaal staan er dit jaar 26 dames op de vloer, een schitterend gezicht. De jury gaf 64,60 punten, goed voor een vierde plaats. De eerste contest voor United-Northern Winterguard is een feit!

De komende periode zal er, met behulp van het jurycommentaar, verder gewerkt worden aan de show: “How Photography Connects Us”. De eerstvolgende contest waar United aan zal deelnemen, is contest Wijchen op zaterdag 11 februari. United zal hier weer gaan knallen. Let’s do this!

Volg United-Northern Winterguard op weg naar contest Wijchen via Facebook, Snapchat (unitednw) en Instagram.