Marjolein kiekt voor Doe een Wens

Voor het derde jaar op rij maakt Marjolein Oudsen fotos voor het goede doel. Samen met de leden van haar Facebook-pagina Winterguard Fotos heeft ze voor 2017 een nieuw goed doel gezocht en dat is de Stichting Doe een Wens geworden. Je kunt zaterdag in Aalsmeer voor een van de laatste keren nog fotos kopen van afgelopen seizoen, Marjolein start ondertussen natuurlijk direct met het maken van nieuwe!
<\br><\br>Make-A-Wish Foundation International heeft als missie: Het vervullen van de allerliefste wens van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensdreigende ziekte om daarmee een ervaring van kracht en blijdschap te creeren. De Make-A-Wish Foundation is actief in meer dan 37 landen. Van Canada tot Chili, van Griekenland tot India en van het Verenigd Koninkrijk tot de Verenigde Arabische Emiraten.
De Nederlandse tak, de Stichting Doe-een-Wens, is al sinds 1989 actief en in de afgelopen jaren zijn er ruim 6.700 wensen vervuld door bijna 400 vrijwilligers, 27 medewerkers en 4 bestuursleden.

CGN geeft Marjolein wederom alle ruimte bij dit geweldige initiatief en hoopt dat veel mensen weer een geweldige foto kopen en tegelijk dit mooie goede doel steunen.