Open Dag bij Zwolse Muziekuitgeverij

Op zaterdag 20 februari a.s. organiseert de Zwolse muziekuitgeverij Show & Marching Music voor het eerst in haar bestaan een open dag. Tussen 11:00 en 17:00 is iedereen welkom in gebouw Domusica aan de Radewijnstraat 10 om alle onlangs uitgekomen bladmuziek voor verschillende soorten blaasorkesten en slagwerkgroepen te bekijken en te beluisteren. Ook ligt er een uitgebreide collectie stokken en mallets klaar om uit te proberen op de aanwezige instrumenten.

Wat deze open dag speciaal maakt is dat we een aantal collega ondernemers uitgenodigd hebben, die interessante presentaties verzorgen over muzieknotatiesoftware, software voor het ontwerpen van taptoe shows en het stemmen en onderhoud van melodisch slagwerk. Voor slagwerkers is Majestic Holland B.V. aanwezig met marching- en concert slagwerkinstrumenten en voor blazers is de expert op het gebied van blaasinstrumenten Brass Atelier “De Wilde” aanwezig. Verder zijn er diverse stands aanwezig waaronder Rotex Textielbedrukkingen. 

Op zoek naar nieuwe muziek, mallets of stokken voor marching band, drumfanfare, harmonie, fanfare, drumband, malletband of slagwerkgroep, benieuwd naar één van de presentaties of geïnteresseerd in een gesprek met één van onze collega ondernemers, ga dan nu naar www.showandmarchingmusic.com/opendag en meld je gratis aan!