Vacatures

Vacatures voor dirigent, instructie- of bestuursleden kunnen aangemeld worden voor publicatie bij: redactie [at] korpsmuziek [dot] nl (svp geen ledenwerving)

Crescendo uit Alphen aan den Rijn zoekt per direct voor haar drumfanfare een inspirerende en enthousiaste dirigent(e)

Muziekvereniging Crescendo, opgericht in 1923, is een vereniging waar op een gezellige manier muziek wordt gemaakt. De vereniging is begonnen als harmonie en later uitgebreid met een drumband, majorettes, blaaskapel en een drumfanfare.

Op 1 januari 2016 is onze drumfanfare als nieuwe afdeling toegevoegd aan onze muziekvereniging en is gestart onder interne leiding. Als drumfanfare lopen wij voornamelijk op straat, echter wij geven ook binnen concerten. De drumfanfare telt op dit moment ruim 30 leden in leeftijd variërend van 14 tot 70 jaar en heeft haar vaste repetitie op woensdagavond. Wij repeteren eens per 2 à 3 weken, deze repetities worden voorafgaand aan het nieuwe kalenderjaar vastgesteld in overleg met de dirigent/instructeur.

Doordat ons korps in korte tijd een flinke groei heeft doorgemaakt, wordt het tijd voor een volgende stap en zijn wij op zoek naar een professionele dirigent(e) die verantwoordelijk is voor de artistieke en muzikale leiding van het korps.

Daarnaast verwachten wij van de dirigent(e) dat hij/zij:
- in het bezit is van het diploma conservatorium HAFABRA of hiervoor een opleiding volgt.
- aantoonbare affiniteit heeft met drumfanfare- / marchingbandmuziek.
- inspirerend en motiverend is en dit op een tactvolle manier op onze leden kan overbrengen.
- een juiste balans weet te vinden tussen intensief repeteren en het plezier van samen musiceren.
- in staat is tot het geven van marsexercities.
- een uitgebreide repertoirekennis heeft en deze kan toepassen om samen met de muziekcommissie tot een evenwichtige repertoirekeuze te komen.
- naar het bestuur een adviserende rol heeft aangaande de muzikale ontwikkeling van de drumfanfare.
- in staat is om eventueel arrangementen op basis van de kwaliteitsverschillen en bezetting aan te passen.

Aanvullende informatie omtrent onze vereniging kunt u vinden op onze website www.crescendoalphen.nl. Heeft u vragen over deze vacature, dan kunt u ook contact opnemen met Daniël Huibers op telefoonnummer 06-52207344.
Eén of twee proefdirecties maken onderdeel uit van de procedure. Bent u de dirigent(e) waar wij naar op zoek zijn, mail dan uw sollicitatiebrief en cv naar info [at] crescendoalphen [dot] nl.
 

**************************************************************

Bicycle Showband Crescendo uit Opende is per september 2017 op zoek naar een gedreven Choreograaf / showinstructeur m/v

Bicycle Showband Crescendo
Als fietsende showband verzorgen wij jaarlijks veel optredens in Nederland, maar ook door geheel Europa en ver daarbuiten zijn wij een graag geziene gast. Gekleed in het stijlvolle rood/blauwe uniform of juist in ons Volendams kostuum proberen wij een hoog gehalte aan entertainment te brengen. Dit alles op de fiets, maar ook (deels) marcherend. Wij spelen in een fanfare bezetting. Om de 4 jaar nemen we deel aan het WMC te Kerkrade waar we ons laten meten in de show,- en marsparade
wedstrijden. Crescendo komt uit in de “World-division”. Het instructieteam bestaat uit een dirigent, slagwerkinstructeur en choreograaf. 

Functieomschrijving
 Zorgt voor goede voorbereiding van de showrepetities die aansluit bij het repetitieschema en de agenda met
optredens
 Kan zich goed inzicht verschaffen in de bestaande choreografie en kan deze overbrengen op de leden
 Blijft het orkest op een prettige manier uitdagen en staat open voor ideeën uit het orkest
 Ziet choreografie met de fietsen als een grote uitdaging
 Is op de hoogte van de jurering tijdens concoursen (WMC Reward System)
 Houdt overzicht op niveau en werkt hier transparant, gestructureerd en constructief naar toe in nauwe samenwerking met de overige leden van het instructieteam
 Ondersteunt en neemt initiatieven door het aandragen van nieuwe ideeën die passend zijn bij orkest en publiek
 Denkt mee en adviseert gevraagd en ongevraagd over visie op show beleid
 Geeft ook showinstructie naast het bedenken van de choreografie
 Heeft voldoende (aantoonbare) ervaring in de showband-wereld
 Ziet exercitie als belangrijk onderdeel en is hier bekend mee
 Is bereid om 2 shows te leiden

Persoonlijke eigenschappen
 Creatief  Tactvol  Motiverend  Enthousiast  Humor  Betrokken

Wij bieden

 Een enthousiaste, ambitieuze vereniging die zich presenteert op hoog niveau en die zich graag blijft ontwikkelen zowel muzikaal als op mars en show gebied. Daarbij is gezelligheid en speelplezier enorm belangrijk en blijft het verenigingsgevoel altijd gewaarborgd
 Enthousiaste muzikanten  Een gemotiveerd instructie team
 Een actief en meedenkend bestuur  Passend honorarium

Interesse?
Stuur een CV voorzien van een motivatiebrief per email naar vacature [at] bicycleband [dot] nl t.a.v. Tineke Kooistra (secretaris).
Voor vragen kunt u contact opnemen met Alex Nieuwland (voorzitter), telefoonnummer 06-13922640. Voor een impressie: www.bicycleband.nl

--------------------------------------------------------------------------------------

Trompetterkorps Alkmaar zoekt een exercitie-instructeur
Het Trompetterkorps Alkmaar is voor haar seniorenkorps per direct opzoek een exercitieinstructeur. Het senioren korps bestaat uit 25 leden tussen de 15 en de 40 jaar. De afgelopen jaren is de gemiddelde leeftijd een stuk omlaag gegaan en het muzikale niveau een stuk omhoog. En met een groeiend jeugdkorps zijn wij de toekomst rooskleurig in. Echter willen wij komend jaar onze basis-exercitie weer een boost geven! Wij zijn opzoek naar een exercitie-instructeur (m/v) die samen met ons de basis-exercitie op een ontspannen manier weer strak maakt. Denk aan het doorzwaaien van de armen, het optillen van de voeten enzovoorts. Voorwaarden:
-Eerdere ervaring met het geven van exercitie-lessen.
-Enthousiast en motiverend.
-Voldoende persoonlijke aandacht voor alle leden.
-Een verenigings-achtergrond is een pré.

Onze exercitie-lessen worden gegeven op zondagochtend van 11:00 uur tot 13:00 uur in een sporthal in de omgeving Alkmaar. In eerste instantie zoeken wij alleen een instructeur voor het voorjaar van 2017. Echter als wij zeer tevreden zijn over de resultaten is er kans op een vaste aanstelling als exercitie-instructeur van Trompetterkorps Alkmaar.

Wij bieden:
-Een jonge enthousiaste groep om mee te werken
-Aantal uren en werktijden in overleg
-Eventueel uitzicht op vaste aanstelling
-Een passende vergoeding
Hebben wij u interesse gewekt? Reageer dan voor 15 februari! U kunt uw motivatie mailen naar secretaris [at] trompetterkorpsalkmaar [dot] nl t.a.v. Eline Niele, secretaris seniorenkorps. Meer informatie over het korps is te vinden op www.trompetterkorpsalkmaar.nl 

---------------------------------------------------------------

Koninklijke Vereniging “Het Tielsch Stedelijk Muziekcorps” (K.T.S.M.) zoekt: Slagwerkinstructeur (m/v) in Tiel

Muziekvereniging K.T.S.M. uit Tiel zoekt per 1 mei 2017 een enthousiaste en inspirerende Slagwerkinstructeur voor de Slagwerkgroep (ongestemd).

Wij zijn:
K.T.S.M. bestaat uit een Slagwerkgroep, Harmonieorkest, Marchingband, Leerlingenorkest, Sambaband Tropical Beat en Dweilorkest De Eigenheimers. De Slagwerkgroep telt ca. 12 muzikanten. Wij streven naar het leveren van een muzikale prestatie die recht doet aan ons muzikale niveau en waarin onze muzikanten hun speelplezier vinden.
K.T.S.M. is geworteld in de Tielse gemeenschap en geeft hier op een eigentijdse manier uiting aan. K.T.S.M. treedt als een van de weinige verenigingen uit de regio zowel marcherend als concerterend op.

Wij zoeken:
Een instructeur (m/v) met een afgeronde opleiding of hiervoor studerend, die op een ontspannen wijze het muzikale niveau van de slagwerkgroep weet te handhaven en te verbeteren en waar een inspirerende werking vanuit gaat.
Een betrokken persoon die naast het instrueren ook bereid is mee te denken over het muzikale beleid van de vereniging. (De individuele lessen worden verzorgd door eigen docenten.)
Een instructeur die niet alleen muzikaal maar ook sociaal betrokken is bij alles wat de vereniging biedt.
Iemand die affiniteit heeft met jeugd. Jeugd neemt een belangrijke plaats in binnen onze vereniging.
Iemand die affiniteit heeft met een groep die zowel marcherend als concerterend actief is. (Betreft uitgebreide instrumentatie, ongestemd)
Een instructeur welke op maandagavond, onze vaste repetitieavond, beschikbaar is voor zowel onze jeugd slagwerkers alsmede de volwassenen.

Meer informatie of solliciteren?
Heeft u nog vragen omtrent de vacature, neemt u dan contact op met Kelvin Huiberts via telefoonnummer 06-48759612.

Uw sollicitatiebrief en cv kunt u voor 15 februari 2017 sturen naar K.T.S.M. t.a.v. Gerlinde van Aken via secretariaat [at] ktsm [dot] nl of naar Burg. Cambier van Nootenlaan 5, 4001 DP Tiel.

Een proefdirectie is onderdeel van de selectieprocedure. Deze vinden plaats in april 2017.

Voor meer informatie over de vereniging kijkt u op onze website www.ktsm.nl

Wij zien de reacties met grote belangstelling tegemoet!

****************************
Muzikant Euphonium bij de Marechaussee

Wil jij werken bij het Trompetterkorps der Koninklijke Marechaussee? Dit is jouw kans om deel uit te maken van een militair orkest met als standplaats Apeldoorn.

Wat ga je doen?
Als militair muzikant maak je deel uit van het Trompetterkorps der Koninklijke Marechaussee en neem je deel aan alle voorkomende optredens. Daarnaast neem je deel aan muzikale en exercitie-repetities. Verder houd je je muzikale peil op niveau door middel van thuisstudie en draag je zorg voor het onderhoud van jouw muziekinstrument. Het repertoire omvat naast ceremoniële en marsmuziek ook originele composities voor het blaasorkest variërend van klassiek repertoire tot muziek met een hoog entertainmentgehalte. Uit het orkest worden naast het fanfare-orkest ook diverse andere ensembles geformeerd.

Waar ga je werken?
Het Trompetterkorps ondersteunt primair het militair ceremonieel en protocol ten behoeve van het Koninklijk Huis, de Staat der Nederlanden, het Ministerie van Defensie en de Koninklijke Marechaussee in het bijzonder. Daarnaast verzorgt het Trompetterkorps der Koninklijke Marechaussee taptoeshows en concerten in binnen- en buitenland. Het repertoire omvat naast ceremoniële en marsmuziek ook originele composities voor blaasorkest variërend van klassiek repertoire tot muziek met een hoog entertainmentgehalte. Uit het orkest worden naast het fanfare-orkest ook diverse andere ensembles geformeerd. Je standplaats is Apeldoorn.

Wie zoeken we?
-Je hebt minstens een VMBO-diploma (theoretische leergang)/ HAVO werk- en denkniveau;
-Je hebt een diploma op C/D-niveau van muziekschool/landelijke muziekbond of een vergelijk aantoonbaar niveau voor het te bespelen instrument(en);
-Je beschikt bij voorkeur over orkestervaring binnen een fanareorkest alsmede ervaring met lichte muziek.
-Je moet beschikken over een goede conditie om te voldoen aan de keuringseisen van defensie (sportproef).

Wat bieden we?
Je wordt aangesteld als militair muzikant bij het reservepersoneel van de krijgsmacht in de rang van wachtmeester der Koninklijke Marechaussee. Na een proefperiode van 6 maanden volgt een aanstelling voor een jaar met een mogelijkheid tot verlenging. Reservisten werken circa 80 dagen per jaar. Repetities en optredens zijn in de regel op donderdag en vrijdag. Regelmatig zijn er optredens in de avonduren, weekends en op feestdagen.

Solliciteren?
De eerste selectie vindt plaats op basis van je ingezonden reactie. Daarna volgt een individueel proefspel. Ook een medische keuring en een psychologisch onderzoek zijn onderdeel van de selectieprocedure. Tevens moet je beschikken over een goede conditie om te voldoen aan de keuringseisen van de sportproef van defensie. Voorafgaande aan de aanstelling vindt een veiligheidsonderzoek plaats. Algemene informatie over het Trompetterkorps en functie-inhoudelijke inlichtingen kunt u verkrijgen bij: kapitein A.R. de Boer, commandant van het Trompetterkorps KMar, tel: 06-53 43 43 69. KLIK HIER

****************************

Brandweerharmonie Bilthoven zoekt een inspirerend slagwerk instructeur ongestemd slagwerk (M/V).

De Vereniging der Vrijwillige Brandweerharmonie Bilthoven bestaat dit jaar 90 jaar. In de loop der jaren is ze geworden tot een zeer veelzijdige en complete vereniging. De Brandweerharmonie bestaat uit een harmonieorkest en een drumband. Daarnaast hebben we een leerlingenorkest, een showorkest en ook nog een aantal kleine ensembles. De veelzijdigheid van de vereniging komt tot uiting in de mogelijkheden van optredens als show- en marching-band maar ook als concertorkest.

Repetities vinden plaats op vrijdagavond.
19.00-19.45 groepsles slagwerk jeugd
20.00-22.00 drumband/ slagwerkgroep

Profiel van de instructeur (M/V):
- heeft een diploma docerend musicus of aantoonbaar vergelijkbaar niveau;
- kan omgaan met diversiteit in zowel leeftijd als niveau;
- houdt van doorpakken en laat zich niet snel uit het veld slaan;
- is betrokken bij de vereniging en bereid samen te werken met de dirigent van het harmonie orkest;
- bereid om de interne opleiding van de slagwerkers te verzorgen op de repetitieavond;
- haalt het beste uit alle muzikanten, en kent de grens van de muzikanten;
- weet zijn/ haar enthousiasme over te dragen op de slagwerkers.

Voor meer inlichtingen (bij voorkeur per e-mail) en een eventuele sollicitatie kunt u contact opnemen met:

Donja Hoevers (voorzitter)
voorzitter [at] brandweerharmonie [dot] nl
telefoon: 06-51023270

--------------------------------oudere vacatures----------------------------

Vacature | Algemeen muzikaal leider TKA Junioren

Het Trompetterkorps Alkmaar is voor haar juniorenkorps per direct op zoek naar een algemeen muzikaal leider/dirigent. Het juniorenkorps van het Trompetterkorps Alkmaar heeft rond de 30 spelende leden en ongeveer 20 leerlingen. Het juniorenkorps is nog steeds groeiende en de kinderen die spelend lid of leerling zijn, zijn tussen de 8 en 16 jaar oud.
De kinderen van de verschillende afdelingen repeteren allemaal op maandagavond. De kinderen zijn ingedeeld in 4 verschillende afdelingen:
1. Music-4U 1  Kinderen van 8 jaar oud die 13 weken les krijgen in Algemene Muzikale Vorming.
2. Music-4U 2  Kinderen die na Music-4U 1 13 weken gratis les krijgen op een instrument.
3. TKA Kids  Kinderen die officieel lid geworden zijn en repeteren voor hun A-diploma.
4. TKA Junioren  Kinderen die in bezit zijn van het A-diploma en optreden met het juniorenkorps.

Het Trompetterkorps Alkmaar speelt met de volgende instrumenten: Trompetten (es/des), hoorns (es), bastrompetten (es/des), snare drums, overslagen en bekkens. Bij de blaasinstrumenten is de muziek (voornamelijk marsmuziek) opgedeeld in 2 á 3 verschillende partijen per instrumentgroep.

Wij zijn per direct op zoek naar een Algemeen muzikaal leider/dirigent (m/v), die:
• ervaring heeft met het lesgeven en omgaan én stimuleren van kinderen;
• ervaring heeft met het lesgeven op koperblaasinstrumenten;
• ervaring heeft met het lesgeven van een grote groep kinderen en niet terugdeinst van het grote verschil in leeftijd tussen de kinderen;
• samenhang kan creëren binnen de diverse instrumentgroepen, zowel op muzikaal als op relationeel niveau;
• doorstromende TKA Kids kan inpassen binnen de huidige groep en voor iedereen de uitdaging en leercurve kan behouden;
• gewend is om eigen initiatieven en ideeën in uitvoering te brengen en tegelijkertijd een goede afstemming kan behouden met het dagelijkse bestuur (bandraad);
• de bandraad gevraagd en ongevraagd advies kan geven over de muzikale voortgang van de kinderen en met name hoe deze te blijven verbeteren;
• zin heeft in een uitdaging om het juniorenkorps naar een hoger niveau te tillen;
• zin heeft om de kinderen enthousiast te maken en te houden voor het samen muziek maken en optreden.

Een afgeronde opleiding op het conservatorium en affiniteit met houding en exercitie is een pré! U kunt tot vrijdag 21 januari 2017 reageren via junioren [at] trompetterkorpsalkmaar [dot] nl. U kunt uw bericht richten tot de heer Ferry Blankendaal, bandleider van de TKA Junioren. Meer info: www.trompetterkorpsalkmaar.nl

*******************************************************************

Jachthoornkorps Showband Urk is op zoek naar een nieuwe DIRIGENT
Showband Urk is op zoek naar een enthousiaste, vernieuwende dirigent, die verantwoordelijk is voor de muzikale uitvoering van het jachthoornkorps. De band heeft een natuurtonenbezetting waarbij de nadruk ligt op de jachthoorns en het slagwerk. Door toepassing van ventieltrompetten en sousafoons zijn er legio mogelijkheden voor vernieuwing van het repertoire. Het repertoire is tweezijdig en bestaat uit traditionele jachthoornwerken en hedendaagse composities en arrangementen. Die veelzijdigheid van het repertoire dient voor de toekomst behouden te blijven. Showband Urk heeft een visie ontwikkeld, waarin ze onderscheidend en vernieuwend bezig wil zijn in de wereld van de mars- en showkorpsen. In de Middenklasse heeft Showband Urk dit jaar op het ODSC in Assen goud behaald. De band repeteert op donderdagavond van 20:00 tot 22:00 uur in het eigen clubgebouw.

Functieomschrijving
- Het verzorgen van de muziekrepetities.
- Bijdragen aan de ontwikkeling en vernieuwing van het repertoire.
- Bij voorkeur componeren en arrangeren voor de bezetting van Showband Urk.

Functiewensen
- Affiniteit met de lichte muziek.
- Kennis van slagwerk in de mars- en showwereld.
- Creatief en vernieuwend ingesteld.
- Enthousiast en motiverend.
- Harde werker met gevoel voor humor.

Wij bieden
- Een enthousiaste club van voornamelijk jonge mensen waar hard gewerkt wordt als het nodig is en gezelligheid troef is als het werk er op zit.
- Kansen om te groeien voor een dirigent met ambitie.
- Een passende vergoeding.

Kennismaking:  www.showbandurk.nl   facebook : Showbandurk

Contact
Stuur een sollicitatie met CV per email naar martbolle [at] martbolle [dot] nl. Voor inhoudelijke vragen kan contact worden opgenomen met Mart Bolle, tel 0653.544.682.

-----------------------------------------------------------------------------

Koninklijk Erkende Muziekvereniging “Irene” uit Werkendam zoekt per direct een nieuwe dirigent (m/v)

De repetities van Muziekvereniging “Irene” vinden wekelijk plaats op dinsdagen tussen 19:30-22:00 uur en de toekomstig dirigent zal ook (in overleg) voor optredens en wedstrijden worden gevraagd.

Wat kunt u voor ons betekenen?
De dirigent zal de persoon zijn die de muzikale leiding geeft aan en de muzikale verantwoordelijkheid draagt voor de (drum)fanfare. Een conservatoriumdiploma is geen vereiste, maar een vergelijkbaar niveau is een pre. Dit betekent dat de dirigent in staat is om een goede analyse te maken van het muzikale niveau en dat hij/zij verbeteringen en oplossingen kan voorstellen waar nodig.

Waar tijdens de aanname procedure vooral op zal worden gelet, zijn sociale vaardigheden, flexibiliteit en het vermogen om de muzikanten te motiveren. Binnen de vereniging staat plezier van het musiceren voorop en het is aan de dirigent om dit gegeven op een respectvolle manier te combineren met de bevordering van het muzikale niveau van de muzikanten.

Wat hebben wij onze toekomstige dirigent te bieden?
De dirigent wordt benoemd door het bestuur en heeft een overeenkomst met de vereniging die uit een vriendschappelijke werkgever/werknemersverhouding bestaat. Hij/zij zal zitting nemen in de muziekcommissie van “Irene” om zo een afwisselend en uitdagend muziekaanbod samen te stellen.

Bij Muziekvereniging “Irene” vindt u gezellige en leergierige muzikanten. De repetities vinden plaats in een eigen verenigingsgebouw en ook het instrumentarium is in eigen beheer. De vereniging is nauw betrokken bij plaatselijke evenementen via verschillende verenigingsonderdelen ((drum)fanfare, drumband, blaaskapel, dweilband en slagwerkgroep) en organiseert ook zelf met enige regelmaat optredens voor geïnteresseerden. Wij kijken uit naar een dirigent die samen met ons dit soort activiteiten wil voortzetten.

Interesse gewekt?
Sollicitaties en/of eventuele vragen kunnen worden gericht aan de Secretaris mevr. Van Driel via het volgende emailadres: irenewerkendam [at] hotmail [dot] com. Wij kijken uit naar uw reactie.

***************

Marinier Tamboer of Pijper
Als Marinier Tamboer of Pijper heb je een unieke functie: je bent het visitekaartje van het Korps Mariniers maar ook gewoon operationeel inzetbaar. Behalve muzikaal moet je dan ook sportief en gezond zijn. Zet jij straks de toon binnen het Korps?

Wat ga je doen?
Als visitekaartje van het Korps Mariniers verzorg je de muzikale omlijsting van ceremonies in binnen- en buitenland. Je bespeelt de trommel of de c-piccolo en leert daarnaast trompet/signaalhoorn spelen. Je bent verantwoordelijk voor je muzikale takenpakket en werkt soms zelfstandig en soms in teamverband. Naast je muzikale taken ben je in een ondersteunende rol ook gewoon operationeel inzetbaar als Marinier. Behalve je muzikale vaardigheden moet je dus ook je fysieke en operationele vaardigheden op peil houden. Afhankelijk van je standplaats liggen je taken meer op het ceremoniële of meer op het operationele vlak.

Waar ga je werken?
Als Marinier Tamboer of Pijper ga je werken op de marinierskazerne in Rotterdam, bij het Mariniers Training Centrum in Doorn of op Aruba of Curaçao. Daarnaast kun je overal ter wereld worden ingezet voor vredesoperaties en speciale missies. Ook tijdens oefeningen ben je vaak ver van huis: bijvoorbeeld boven in Noorwegen, op de Antillen of op Martinique. Om Marinier te worden volg je de Elementaire Vakopleiding Mariniers in Rotterdam. Opleidingsweken op de kazerne wissel je dan af met veldoefeningen en een amfibische oefening op Texel. Tijdens de opleiding is er veel aandacht voor fysieke kracht, uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen. Daarnaast leer je omgaan met wapens en (over)leven als Marinier. Maar het belangrijkste is wel het leren samenwerken in teamverband. Na 24 weken doe je de loodzware eindoefening. Leg je die goed af, dan ga je verder met de Eerste Vakopleiding Mariniers Tamboer/Pijper op de kazerne waar jij wordt geplaatst.

Wie zoeken we?
• Je bent een man met een goede gezondheid.
• Je hebt minstens een vmbo- of mbo-2 diploma.
• Je leeftijd bij aanvang van de opleiding is minstens 17 jaar en 6 maanden en hooguit 27 jaar.
• Je lengte ligt tussen 165 en 200 cm, je gewicht is ten minste 65 kg en ten hoogste je lengte in cm -100 +5%.
• Je mag een bril of lenzen dragen. Toegestane afwijking: -1,25 en +1,5. Je bent niet kleurenblind.
• Je hebt een zwemdiploma.
• Bij voorkeur bespeel je een blaas- of slaginstrument of beschik je over muzikale basiskennis.
• Je bent een echte teamspeler die het een eer vindt het visitekaartje van het Korps Mariniers te worden.

Wat bieden we?
• Je salaris is afhankelijk is van je rang, leeftijd en ervaring. Meer informatie over de arbeidsvoorwaarden van Defensie vind je op werkenbijdefensie.nl/defensie-als-werkgever/arbeidsvoorwaarden.html
• Bij het Korps Mariniers word je gevormd voor het leven. Je tilt je fysieke en mentale kracht naar een hoog niveau en leert blindelings samenwerken in teamverband. Collega’s worden vaak vrienden voor het leven en na je diensttijd heb je bij werkgevers in veel gevallen een streepje voor.
• Daarnaast bieden we je iets wat andere werkgevers niet kunnen: unieke werk- en levenservaring en de kans om wereldwijd bij te dragen aan vrede en veiligheid.

Wil je eerst meer informatie? Stuur dan een mail naar tamboersenpijpers [at] mindef [dot] nl

Solliciteren?
Voordat je kunt solliciteren moet je eerst de Fitheidstest Mariniers hebben gehaald. Heb je die nog niet gedaan? Meld je dan snel aan via werkenbijdefensie.nl/infodagen/fitheidstest
Als je hebt deelgenomen aan de Fitheidstest met positief resultaat kun je solliciteren via werkenbijdefensie.nl