Jeugd Takostu super gemotiveerd voor eigen JeugdFestival

Met de goede presentatie tijdens de Efteling Taptoe nog in de hoofden zijn de leden van Jeugdband Takostu nóg gemotiveerder voor het jeugdfestival. In Kaatsheuvel, waar ook de Showband op het programma stond was zelfs een extra bus ingehuurd om ouders en supporters mee te nemen. De belangstelling om Takostu te zien optreden na al die oefenuren is groot. Een uniek moment voor de vereniging, een eigen supportersbus!. Ook de organisatie van Taptoe Kaatsheuvel was het opgevallen dat er extra veel belangstelling was voor de Stienser bands. Komend weekend zijn ze dichter bij huis te zien, namelijk in het eigen Stiens.

Komende zaterdag, 20 juni, zullen er tien Jeugdkorpsen een gooi doen naar de hoogste punten. Jong Pasveer, winnaar 2014, zal ter afsluiting een promotie optreden doen. Dit korps deed deze maand al mee aan een grote en spannende wedstrijd, het NK voor JeugdKorpsen in Vlissingen. Gelukkig zijn ze wel te gast om het festival muzikaal af te sluiten. Verdere groepen komen uit Kampen, Harlingen, Urk, Franeker, Marum/Opende, Joure, Berlikum, Bussum en natuurlijk uit Stiens. Het beloofd een gevarieerd programma te worden, met hopelijk veel publiek langs de zijlijn.

Iedereen is van harte welkom bij het 4e JeugdFestival Stiens, vanaf 11.30 uur, op het kunstgrasveld gelegen naast het verenigingsgebouw van Muziekvereniging Takostu aan de Truerderdyk 4H, 9051 JC, Stiens. Toegang Gratis !