Information

Korpsmuziek.nl is dé Drum- Show- en Marchingband website van Nederland en het nieuws- & promotie onderdeel van Stichting Korpsmuziek. Altijd het laatste nieuws en actualiteiten van korpsen en evenementen.

PR voor verenigingen en evenementen is belangrijk. Korpsmuziek.nl heeft tot doel de PR mogelijkheden te vergroten door korpsen en evenementen te promoten. Icm nieuws, verslagen en actualiteiten een uitstekend en gratis platform voor de hele doelgroep.

Stichting Korpsmuziek is on-afhankelijk en niet aangesloten bij een bond, verbond of andere instantie. De website wordt geheel door vrijwilligers geleid, beheerd en bedacht.  

Iedereen is welkom bij Korpsmuziek.nl, zowel top, sub-top als miniband of gezelligheidsclub. De kracht van Korpsmuziek.nl is juist het samenbrengen van de hele doelgroep, niemand uitgezonderd. Het leren van elkaar en het koppelen van kennis en vraag is al vele malen met succes georganiseerd. Geregeld organiseren we samen met andere organisaties netwerkdagen die druk bezocht worden.

Kortom: Korpsmuziek.nl, de website voor de Show- & Marching sector in Nederland !!
 
Persberichten of contact opnemen met de redactie ?, mail: redactie [at] korpsmuziek [dot] nl
Adverteren, ondersteunen of meewerken aan Korpsmuziek.nl ?, mail: info [at] korpsmuziek [dot] nl

**Let op: KM is geen muziekvereniging en geen onderdeel van het Korps Mariniers. Vragen of de sector zullen wij uiteraard allen beantwoorden of u helpen aan een contact adres.